Vejnisen

7 Vejnisen

8071 visningar

Köpa mammabyxor? vecka 18

Imorgon går jag in i v. 19 och folk runt omkring påstår att det syns på min mage att jag är gravid. Jag påstår att dom ser det bara för att dom vet att jag är gravid, för jag är en del fett på magen sedan innan som syns tydligt. Lite kan jag hålla med om att magen växt, men inte så jättemycket. Men nu till min fråga. Eftersom jag inte tycker den har växt så mycket så kan jag fortfarande ha en del kläder. Men jag känner ju att den är lite större, om inte annat svullen ganska ofta så sitter en del brallor, bla. arbetsbyxorna inte så jättebekvämt. Är det för tidigt att köpa mammabyxor? Med tanke på att magen kommer växa mer. Eller om jag köper ett par nu, kommer dom passa hela graviditeten ut? För om jag fattat rätt så är det sådär tyg man lägger över magen...? Eller? Allt är för nytt för mig. Och oj vad rörigt det blev. Hoppas ni förstår min fråga. Så, kan jag köpa byxor redan nu eller ska jag försöka ha dom gamla ett tag till och vänta med mammabyxor tills magen växer lite till? :)
1292 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Siggetax

  4 Siggetax

  Köp mammabyxor! Det var helt underbart att byta till mammabyxor från de vanliga då de började trycka över magen. Jag har ett par jeans och ett par leggings från hm som jag bor i. Dom köpte jag nog runt vecka 15 kanske. Så det är absolut inte för tidigt! Och dom är så sköna eftersom de trycker inte över magen. Så gå till hm och testa :D

 • 2

  Jenhwyfar

  5 Jenhwyfar

  Jag kunde absolut inte ha mina vanliga jeans och tajta byxor i v. 19 haha började nog ha mammabyxor runt v. 18 kanske.. Men jo skaffa det nu ^^ jag kan fortfarande ha de jag skaffade då och jag är i v. 37 nu :) (men jag är bekväm av mig så använder oftast mjukisar och tights ^^)

 • 3

  Jonna81

  4 Jonna81

  Tycker absolut du kan köpa mammakläder nu. Jag kpte tidigt, tror jag var i v 15 nånstans å det var det bästa jag gjort, så enormt mkt skönare å gå i! Jag e i v 29 nu å har fortfarande samma kläder å själva tyget som går över magen kommer nog räcka hela tiden ut om jag nu inte växer ur dom på nåt annat sätt :)