Jennifer91

5 Jennifer91

1621 visningar

ju mer jag tänker ju räddare blir jag , HJÄLP! vecka 20

Jag behöver er hjälp !
Jag började dejta min sambo den 23 maj, runt den tiden blev jag gravid "tidigt jag vet". Jag har haft väldigt oregelbunden mens så jag kan inte riktigt räkna ut. Vi va på ett tidigt ultraljud i vecka 12 och då va jag beräknad till 20 feb sen va vi på RUL nu i vecka 19 och då blev jag beräknad till 24 feb.

Saken är den att jag va ute med min vän den 9 juni, träffade då ett ex och drack lite för mycket jag och nu varande sambon dejtade fortfarande bara då , men jag och mitt ex hade sex.. DUMT nog.. Jag plussade sedan 13 juni, det jag är mest rädd de är det att dom har flyttat fram mig och det visar sig att jag ska ha haft min äl 2-6 juni. Men ju mer jag tänker på det så blir jag så rädd. Skulle det kunna vara möjligt att jag hade min äl den 9 juni  och OM jag blev gravid den 9 juni kan det visa starkt posetivt redan 13 juni då "3-4 dagar efter äl"?
Jag älskar min sambo och jag vill inget annat än att få ett barn ihop med honom och leva med han!
Jag vet att många kanske dömmer nu, men jag vill bara få hjälp! Jag har en klump i magen dag ut och dag in efter jag börjat tänka på detta :(
 

8 Svar (äldsta svaret först)
 • Glömde skriva med att jag och exet som hade sex vi skyddade ju såklart oss men man vet ju aldrig, man kan ju inte lita på skydd fullt ut..
  Och min sambo som jag lever ihop med han har haft prostata problem sen han va yngre då han blev nerslagen i 12 års ålder och blev av med en pungkula. Läkaren sa att han skulle bara ha 30% chans att kunna bli pappa.
  Så många tankar flyger i huvudet , klart han kan ha fått större chans och vi kan ha haft tur jag och sambon, vi hade ju oskyddad sex jag och sambon varje gång vi hade sex.

 • 2

  catja

  5 catja

  Ush du ska nog kolla upp de ordentligt när bebis e här, du kan inte leva med dom tankarna. Min killpolare hade sex en gång med min andra polares tjej en ända gång o barnet som kom va hans. Lagom sjukt då själva paret hade sex massvis. Hon va iaf tvungen att kolla upp de för de åt upp henne att gå o tänka på att De ej skulle vara hennes pojkväns barn.
 • Han vill ju göra faderskapstest när barnet är fött, men hur ska jag klara av att gå med denna känslan.. Hans ex gjorde precis likadant fast dom va ihop och hon va otrogen och blev gravid, barnet som kom ut va ej hans , han har mått så dåligt efter det o jag vill ju inte att det ska bli samma här!
   

 • 4

  maddan

  5 maddan

  Förstår din oro men försök inte att tänka på det så mycket. Du kan ju ändå inte göra något åt saken nu. Varför vill han göra faderskapstest? Är det för att du berättat om dina tankar? Jag tror iallafall att det är din pojkvän som är pappan. Om du hade sex en gång med exet och att ni då skyddade er... Chansen ska väl vara hur liten som helst att du blev gravid då och det är väl isåfall om den sprack. Då tycker inte jag att det finns orsak till oro om du ändå vet vad du har gjort...

 • Jag tror nog också att det ær din sambos :) men vet sambon om att du hade sex med ditt ex? Eller kommer det komma som en chock om det inte ær hans? Lycka till :)
 • Jag pratade med min syster om det som har tre barn.. Hon berättade att man inte kan få såå starkt streck 3 dagar efter ägglossning. Men som sagt allt kan hända.
  Nej jag har inte berättat något för han och kommer aldrig klara av att göra det då han kommer lämna mig och aldrig vilja prata med mig igen. Han kommer ju bli orolig då han vet att han har svårt för att bli pappa så kommer han tvivla och inte tro på något man säger.
  Jag kan nog inte göra mer än att vänta och se när det väl är dax för faderskapstest. Men jag ska nog heller inte oroa mig i onödan.
  Tack så jätte mycket för era svar!

 • 7

  Ullko

  5 Ullko

  Jag tvivlar på att ett befruktat ägg hinner fästa och ge utslag på 4 dagar. Jag skulle nog satsa på att det är din sambo som är far till detta barn. Och tyvärr kan du ändå inte göra något på ytterligare ca 20 v, så försök att undvika dina oros tankar tills det är dags för faderskapstest. Det är endast då du och din sambo kan ta ställning om det skulle visa sig vara "negativa nyheter"

  lycka till!

   

 • 8

  catja

  5 catja

  Livet e surt, jävligt surt för din kille som redan varit med om de, men ja de låter mer som att de e hans, men för dig o barnet o hans skull så hade iaf ja gjort ett test som visar vem pappan e. Lycka till, men va lugn tills dess för bebis skull :)