Vessla

0 Vessla

6908 visningar

Fick jag missfall?

Hej!

Jag är orolig... Har försökt att bli gravid nu sen i somras (slutade med p-pillrena i augusti) men aldrig lyckats... Första månaden blev jag skengravid *tyvärr*. Sen har jag försökt att inte tänka på det någonting...

Nu har vi försökt kontinuerligt sedan dess och jag äter inga p-piller. Sist jag hade min mens var för runt 2 månader sen... (har bara haft mens 1 gång sedan jag slutade) Har känts konstigt i kroppen hela denna månaden och jag har testat mig 3 ggr. Haft en del symptom och brösten har ömmat som aldrig förr.. Alla test har dock kommit med samma negativa svar... Men fortfarande ingen mens...? (Fortsatte testa mig då jag inte haft regelbunden mens efter jag slutade så tänkte att det kanske visade fel bara för att jag testade mig för tidigt hela tiden...) Tänkte att det säkert är för att kroppen håller på och återställer sig igen efter alla åren med p-pillrena. Inget konstigt med det.

Men, igår... Då fick jag en riktigt skum känlsa i hela kroppen. Jag fick mens, trodde jag...  Åkte till jobbet som vanligt... Väl på jobbet började det värka. Inte som mensvärk... Var vidrigt. Det blev värre och värre... Till slut låg jag utslagen på golvet först i lunchrummet och sedan på toan (tog värktabletter som inte hjälpte). 2 ½ timme låg jag innan jag fick ringa min Sambo som fick komma och hämta mig. Kunde omöjligt köra pga av smärtan. Låg endast i fosterställning och grät. Spydde av smärtan som aldrig verkade vilja ge sig... Har aldrig känt så förut! Det riktigt krampade nere i magen, vid äggstockarna... Väl hemma kunde jag till slut somna och vaknade upp och var lite bättre... Dock gick jag på toaletten där jag fick se att det hade kommit ut som en liten klump... Var inte som vanligt blod. Var mörkt. Såg ut som något litet knyte liksom... Tänkte att jag kanske bara trodde att jag såg något så jag tog in min sambo som också fick kolla... Och det var något som låg i toaletten... Senare igår hade jag ingen mer blödning... Visste inte vad jag skulle tro? Sen i morse var det också mycket blod igen... Som mörka klumpar och väldigt "trådigt" mörkt slem...

Någon som känner igen sig? Känner mig helt förlamad.. Vet inte vad jag ska tro? Kan det ha varit ett litet foster? Kan jag ha fått missfall? Snälla. Finns det någon som kan svara på detta? Har ingen att prata med då vi inte har berättat för någon att vi försöker bli med barn... Bör jag kolla upp detta? Om det var ett missfall kanske jag bör ta kontakt med en läkare? Eller vad var det?

Tacksam för svar. / A. 24 år.

1181 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Mammisen

  0 Mammisen

  Hej

  Jag kan tyvärr inte säga till dig om det var eller inte ett MF men skulle dock absolut rekommendera att du kontaktar MVC eller tom Gynakuten. De måste utreda om inte annat varför du inte får din mens som vanligt och samtidigt får så jätteont i nedre delen av magen. Det kan vara så enkelt som en cysta i äggstockarna eller bara oregelbunden mens men de måste absolut utreda  det.

  Lycka till! Håller tummarna för dig!

 • 2

  Vessla

  0 Vessla

  Tack så jättemycket för svaret!

  Ska ringa idag så får vi se vad de säger. Tack!

 • 3

  Dgeetu

  0 Dgeetu (gäst)

  ivermectin lotion for scabies - ivermectin for horses buy stromectol