lmjacquline

0 lmjacquline

927 visningar

jag känner mig så jobbig... vecka 30

Jag är så trött på allt detta blödande.. Har de senaste 3 veckorna råkat ut för att det kommer en mängd blod i toastolen. Har ringt upp till förlossningen och de har bett mig komma upp, får gå på undersökning men de hittar aldig vart blodet kommit ifrån och de kan inte se nått blod.. Man känner sig som en gnällig hypkondriker eller nått.. suck. Förra gången blev jag inlagd för att tappen var kort och jag hade mycket sammandragningar och för att de skulle se om det kom mer blod, men icke..

Nu blöder det igen, men känner mig så fånig så jag vill inte ringa upp där igen, det har ju tydligen inte varit någon fara de andra gångerna, ändå oroar jag ju mig.. Behöver lite råd.. Vad tycker ni? :) Är förresten i v.31 o har en livlig bebis så de är inga missfallsrisker jag oroar mig för..

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  JS_90

  0 JS_90

  Det är rätt så vanligt att blöda under graviditeten utan orsak:p Jag har gjort det hittills 3 gånger men allt är bra med min bebis:p Är i vecka 29 nu. Jobbigt när blödningarna inte tycks komma någonstans ifrån! Men man får nog helt enkelt ta och leva med det. Om det blir värre eller gör ont så ska du nog åka in och kolla upp det, men sålänge det beter sig som det brukar så tror jag inte att du behöver oroa dig:)

 • Hade blödandet stannat upp före du kom till dina tidigare undersökningar?

  Kanske du kan gå via akuten nu så att du kommer dit i tid för att dom skall se hur det är medan det kommer blod? Då kan dom kanske se varifrån det kommer.

  På förlossningen säger dom ju att man skall ringa så snart det blöder, så du skall nog ta det på allvar fast du känner dig som en hypokondriker. Huvudsaken är ju att bebisen mår bra!

  Lyckokram!

 • 3

  anirac1

  5 anirac1

  När jag bllödde så var de pga att livmoderkanten lossna lite. Dock ingen fara men gud så nojjig jag var....

 • 4

  trilli

  0 trilli

  Kanske dum fråga, men e du säker på att blodet inte kommer från urinet? Jag har blött ganska mycket i toan några ggr, men det kommer från urinet för det blir inget på pappret liksom. Dom tror det kan vara bebis som klämmer på njurar o ledare..

 • Tack för svaren :) Försöker inte nojja så mycket, han lever ju loppan där inne å verkar må bra och ser inte skymten av nått blod. Ska på återbesök på förlossningen om 2 dagar så de får väl kolla igen då :)

  Trilli: Jo jag är rätt säker på det, det kommer på pappret oxå och var ganska noga med att kolla vart det kom ifrån den här gången eftersom de inte hittat nått blod vid de andra undersökningarna.