Mujjan

5 Mujjan

1397 visningar

Borde jag vara orolig? :/ vecka 8

Ohoj alla underbara ^^ Ja idag så gick jag på toa och först när jag torkade mig så var flytningen lite gul aktig, sen gick jag på toa kort därefter och kollade igen och denna gången var de mer ljus rosa. Panik som jag fick eftersom jag kände lite växt värk ringde till bm och hon sade att eftersom de inte var rikligt med blod och inte mens liknande så behövde jag inte oroa mig. Hon sade att livmoderhalstappen är fylld med blod och att det kan komma några droppar pm jag motionerar, har sex eller är hård i magen. Hon sade även att när livmodern växer så händer det att halsen som spricker upp och att de då också kan komma några droppar. Bm sade att så länge de inte kommer som mens blodigt så behöver jag inte oroa mig och jag har ju faktiskt varit ganska hård i magen sen jag plussade. Men klart så känner man sig lite orolig ändå. Är vecka 9 (8+1) idag och imorn tänkte jag ringa en privat gyn och se om jag kan boka tid för privat vul. Men undrar om detta har hänt er någon gång under ert grav och var de nå farligt då de hände för er? Kramar på er. <3
3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  LindaBoo

  7 LindaBoo

  Jag har haft ljusrosa flytningar ett par gånger, första var när jag skulle haft mens om jag inte hade varit gravid. Kroppen tror typ att den ska blöda fast den gör inte det. Sen även när jag varit förstoppad. Har även haft att det kom vanligt blod, men det var antagligen ett blodkärl som spruckit. Man är ganska skör där nere! Jag är i v 29 nu och än så länge är allt bra trots mina rosa flytningar! Så jag tror du kan lyssna på din BM. Men förstår din oro! Jag var och är fortfarande nervös för minsta lilla!
 • 2

  Mujjan

  5 Mujjan

  Åh Gud vad skönt att jag inte är ensam. :) känner ju denna lilla "smärta" i magen idag ^^ när livmodern växer de är på ett sätt ganska skönt tycker jag för då vet jag att jag är gravid. :)
 • Du behöver inte alls oroa dig. Jag hade mycket det mycket värre än dig tidigt i graviditeten. Hade massvis med ganska kraftiga blödningar. Men allt ser bra ut här och jag är nu i vecka 19. Blödde senast i vecka 13. Så ta det bara lugnt. Men om du börjar blöda ordentligt som jag gjorde är det bra att kolla upp det. Lycka till!