catja

5 catja

8679 visningar

Orolig, ledsen o vet ej hur man ska tänka? vecka 7

Om allt e som de ska så e jag i v 6+6. För en vecka sen blödde jag förskt blod o de va ej lite så vi åkte in o kollade. Men då va jag troligtvid bara i v 5+5 o dom tyckte dom såg nått men ändå att de va för tidigt att avgöra om nått stod fel till. Så nu ska jag o har väntat på att de ska bli den 5/8 för då ska jag göra vul igen för att se om där e en graviditet. Har ej blött sen dess bara bruna flytningar. Men idag kom de massa brunt igen o jag blir knäpp. Jag känner mig illamående o har mensvärk e supertrött o irriterad som vanligt ej ont i tuttarna men tycker jag jag haft de så mycket heller. Men är de vanligt att de e så här? Blödde ni o hur länge höll de på? Varför blöder man hela tiden? Jag vågar ju fan inte ha sex eller nått. Just nu känns livet bara surt!!!!
1353 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  tove88

  5 tove88

  Jag blödde under hela första graviditeten. Inte så tidigt men ändå väldigt mycket. Min bm rådde mig att avstå från sex då jag blödde. Och iom att jag blödde så lätt så tyckte hon att jag skulle avstå från sex helt under graviditeten. Om du är så orolig så kanske du kan ringa din bm och se om du kan få ett samtal om hur du känner och om din oro. De brukar finnas där för en när man är orolig. Lycka till! Jag tror absolut inte att det är något att oroa sig för iom att blödningarna är mörka. Det fick jag reda på, så länge de är mörka är det oftast inget att oroa sig för. Det är de ljusa, rosa, färska blödningarna man mer ska hålla koll på. Men som sagt, ring din bm och be om ett samtal.

 • 2

  Kashmir89

  7 Kashmir89

  Hej Catja!! Hur gick det på vul idag? Jag är själv i vecka 5+3 och är supernojig att min lilla är död där inne
 • 3

  juliet

  3 juliet

  Hej! Du undrar hur du ska tänka och jag kan tro att du ska försöka vändadet till de possitiva tills du har ett negativt besked så länge du inte vet är det bra och som sagt innan är det lite åt det bruna håller har du det possitiva på din sida så som mensvärken och tröttheten. så ta inte ut skit i onödan lägg inte energi på det  lycka till kram!