VainsOfJenna

4 VainsOfJenna

6212 visningar

ONT!! Råd? vecka 32

Haft vad jag tror är värkar sen lite efter 1 i natt..känns lika dant som innan förlossningen med sonen starta. Dock inte lika ihållande..liksom kommer o går. Krampar lite! Kan de va förvärkar? Hade aldrig de med sonen så vet ej hur de känns... :/ Har även behövt besöka dass 2ggr för nr 2 o är helt kass i magen. Så startade de med sonen! Värkar o toa besök. Men vet att de gått magsjuka på jobbet så man tänker ju att de säkert bara är de kanske. Vi här ganska långt att åka till sjukhuset... hur hade ni gjort? Hade ni åkt in eller avvaktat o se vad som händer under dagen ....tycker de e lite tidigt för liten bebbe att komma nu ju. Bebben är förtidigt hem galen i magen aldrig förr känt så mycket liv o starka rörelser. Kan de va förlossning som e på g? :/ Mvh sanna
1208 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Mille87

  5 Mille87

  Det kan vara förvärkar. Ökar smärtan eller känns det som mensvärk? Om du känner att förlossningen är på g så tycker jag att du borde ringa in till fl och höra.

  Kass mage kan man nog få ändå, kanske så reagerar kroppen på smärtan? Jag blev inte så kass i magen innan mina förlossningen, men det är ju så olika. Men jag tycker ändå att du borde ringa in och höra, dom vet nog bättre :) 

 • Ring in till förlossningen! Jag fick själv åka in i v 33 och ta ctg efter mkt förvärkar. De kollade också att livmodertappen inte börjat luckra upp sig. Jag tycker du ska kolla upp det om du har täta förvärkar dvs typ med 15 min mellanrum. Det var en måttstock som jag fick veta men som sagt ring! Min plutt stannade kvar, men kom 3 veckor efter kontrollen :) Lycka till!

 • 3

  hanab2

  5 hanab2

  Man kan ju känna av mer förvärkar med andra barnet men tycker nog ändå att du kan ringa till förlossningen och kolla med dem. De har bra frågor och riktmärken att säga till dig. Som du säger... Lite tidigt för bebis att komma nu...