Jellybean

1 Jellybean

6286 visningar

Gravid?

Hej jag tror att jag är gravid. Det är inte första gången jag tror det men det är första gången min kropp har reagerat såhär. Jag är livrädd. Det enda jag tänker på är hur ska jag kunna försörja ett barn? Jag är timanställd på ett ställe som jag inte får bra betalt för och jag pluggar dessutom upp betyg från gymnasiet. Jag bor till och med fortfarande med mina föräldrar. Jag kan inte ha ett barn men jag vill inte göra abort.

Jag har inte råd med ett barn men jag vill inte göra abort.. Jag är i en knepig situation. Jag vet att jag inte borde ta ut något i förskott men det är svårt eftersom min mens är sen, det känns som om jag har mensvärk fast på ett helt annat sätt och ett annat ställe i magen, jag är trött och ja, jag har googlat.

Det kan vara att jag bara är orolig eller för att många som jag känner som är i min ålder eller yngre har börjat att skaffa barn och jag har inte kommit någonstans i livet. Jag är helt misslyckad och gravid. Ännu en anledning till att inte behålla barnet om jag är gravid.

Förlåt, jag är bara orolig och rädd.

1303 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  HannaA

  5 HannaA

  Om det visar sig att du är gravid bör du kanske prata med någon om det, finns samtalskontakter att få via mvc tror jag. Någon som du kan diskutera dina känslor med, som är proffessionell inom området.
 • 2

  Matilda_W

  5 Matilda_W

  Ta först och främst ett gravidiettest sen tycker jag du ska prata med någon om detta. Det finns ju alltid ungdomsmottagningen om du känner att du inte kan prata med dina föräldrar. Att ha barn kostar, ja. Men allt runt omkring sig löser sig alltid till slut, även ekonomin. Men prata med någon om dina tankar och funderingar, ofta när man pratar ut det högt med någon annan så vet man egentligen svaret själv :) Lycka till, och hoppas testet visar det du vill se.

 • 3

  Nwewzh

  0 Nwewzh (gäst)

  stromectol 3 mg dosage - ivermectin 3mg for lice ivermectin brand name