Lillplutt92

5 Lillplutt92

1603 visningar

Vad ska jag göra ? vecka 6

Vill nu inte ha elaka kommentarer ! Har två barn sen innan och dom har samma pappa o vi lever fortfarande ihop! Såhär ä det min sambo har tjatat ett tag på att han vill ha en till men jag Har tvekat men efter ett tag sa jag ja o då hade jag tänkt igenom allt o lastbil hur allt skulle bli på ett ungefär. Och idag går jag in i v 6 och ska på vul på måndag. Denna gången känns det bra om man hänför med dom andra gångerna då de slutat dåligt men denna gången är speciell juh mer ömmande bröst ont i svanken mm så känns det endå bra men igår sa han till mig att han skulle Hällst vilja vänta ytterligare nått år och då blev jag paff för han ville juh ha nu o nu är jag gravid ? O jag är inte den som gör abort för kag har mist en son o då tar jag inte bort ett barn frivilligt ! Men jag tycker han är väldigt omogen o Elak nu , vad säger ni ska jag strunta i han vad han säger ? Han ville juh o nu är bönan inbäddad men nu vill han inte ? Jag blir ledsen men vill heller inte va den här mamman som strunta i vad pappan vill förstår ni hur jag tänker ? Förvirrad asså. Massa kramar
6 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag tycker du ska följa DITT hjärta. Nu är det för sent för honom att ändra sig. Nu finns det ett litet liv i din mage, och han får stå för sitt tidigare beslut. Att behålla ett barn som var planerat är inget konstigt. Det vore en annan sak om du blev gravid mot hans vilja. Men så var det ju inte. Det är inte lite han kräver av dig! Att göra en abort är inget som ska göras lättvindigt. Det är något du får leva med resten av ditt liv. Har du inte hjärtat med dig kan det vara svårt att leva med den aborten.
 • Precis så jag tänker. Och eftersom jag miste vår förta bebis så tar jag inte bort en annan bevis som kanske är frisk o kommer stanna i magen tills det är dax. Vill den inte stanna kan jag inte göra mkt åt det. Men jag tucker det är så omoget o oansvarigt att säga på det viset som han gör. Det är trots allt jag som ska gå igenom allt. Men för han verkar det inte vara något utan är väldigt känslo kall där. O såfort jag visa testet så ändra han sig o det gör mig ledsen. Kanske smälter de in för honom när det gått ett tag längre in i graviditen men så kommer tankarna tänk om han inte gör de!? Nä jag försöker mitt hjärta så bönan får växa på och hoppas h*n tittar ut som planerat i dec :) tack för ditt svar ! <3
 • Jag håller med om att det är oansvarigt och omoget av honom. Så gör man inte. Han gjorde dig gravid för att ni tillsammans beslutat att ni ville ha ett till barn. Nu är det hans uppgift att stötta dig genom graviditeten och inget annat. Förmodligen kommer han landa i det och släppa de här tankarna. Men du ska inte gå runt och känna dåligt samvete för att du gör något mot hans vilja. Han ville ju ha ett till barn och nu får han det. Att abort finns är bra där det behövs men inget som ska användas hej vilt för att man inte vet riktigt vad man vill. Det är ändå ett liv man tar bort och det är någon han älskar som ska gå igenom ingreppet som hon egentligen inte vill gå igenom. Om han inte inser det behöver han växa upp.
 • Ja det är exakt det jag menar. Vi valde detta o att det fick så fort det kan man aldirg veta det är bara tur kan jag tycka. Skulle aldirg kunna göra en abort iallafall inte i ett sånt här skede ! Tänker på alla dom som kämpar med att få barn. Nä han får smälta det i sin takt o inse att det faktiskt va ett gemensamt val från början det är lixåm inte som att köpa en fisk o sen sälja för man ångrar sig ! Tack för fina ord det fick mig att bli lite starkare :)
 • Det var så lite. Hoppas det ordnar sig och att han kommer till insikt :) Kram!
 • 6

  Mille87

  5 Mille87

  Jag tänker lite så att även om man vill ha barn och sen när man väl blir gravid, så kommer tankarna och man börjar tveka. Han har kanske svårt att uttrycka sej och då istället säger att han ändrat sej? Jag försvarar inte beteendet alls, tycker också att det är oansvarigt och omoget att lägga över det på dej. Så lätt att komma med abort när man själv inte behöver gå igenom processen. Känns märkligt att han säger så iom att ni har barn sedan innan, då tycker man att han kanske borde förstå att det inte är så lätt att bara ''välja'' bort ett barn. Han var ju med på det från början och när du väl är gravid, så är det lite svårt att bara försöka glömma det. Det går ju inte. Tycker att du ska göra som du tycker känns bäst, men verkligen tråkigt och jobbigt att inte känna stödet från honom just nu.