Lilla-Trollet

4 Lilla-Trollet

958 visningar

Bim +2, väldigt osäker.

Bim var den 1a okt, men eftersom den aldrig dök upp så tog jag ett test, som visade negativt till min förvåning.
Nu är det två dagar sedan min mens skulle ha kommit, men den verkar inte vilja alls trots att jag haft lättare mensvärk som jag brukar att få innan den kommer.
Jag har varit illamående i 7 dagar, idag, och är rätt så svullen om min mage. Jag tål inte alls lukten av mat och kaffet vill jag inte ens veta av längre..

Jag skulle vilja säga att det mesta tyder på en graviditet, men jag är väldigt osäker nu.. Har precis börjat få som lättare mensvärk, men det sitter på sidan om livmodern, typ runt min högra äggledare.. Så kanske min mens bara var sen..

Men om det nu inte är fallet, så undrar jag vad ni tror om detta? Skulle jag kunna vara gravid, men att jag testat för tidigt?
Känner att jag är full med frågor just nu, och det kanske är lite svårt för er att svara, men hade gärna  velat höra vad ni tänker kring detta. :-/

2 Svar (äldsta svaret först)
  • 2

    minna

    5 minna

    Ja, den kan mycket väl vara sen, men annars verkar du ha ungefär samma symtom som jag hade med son nr 2, och då visade testet negativt till ung en vecka efter beräknad mens. Jag tror nog inte att jag hade ägglossning när jag trodde... Sedan stod det "gravid 1-2 veckor" så jag testade ju i tidigaste laget trots mensens försening..

    Testa igen om några dagar:)