Hirundinidae

0 Hirundinidae

6115 visningar

Avstannade värkar? vecka 38

Igårkväll vid sängdags startade mina värkar hur fint som helst med först 5 minuters mellanrum, sedan med 3. Ringde efter 2 timmar in till förlosssningen och skulle stanna hemma så länge som möjligt (ingen vatttenavgång). Vid 4tiden på morgonen (alltså nästan efter 5 timmars värkar!) avstannade alltihopa. Från att ha gått från värkar var 3:e minut gick det nu 10 minuter, för att sedan ebba ut. JÄTTEBESVIKEN (fick dock sova gott ett par timmar nu på morgonen =)

Någon annan som haft så "ihållande"  falskt-alarm? Eller som varit med om lika och hur lång tid tog det innan det var dags påriktigt? Hade verkligen trott att jag skulle ha en bebis i famnen denna morgon (eller iallafall varit en bit på väg ) men så verkar ju inte fallet bli.....

Om någon har några kommentarer eller upplevelser, snälla dela med er, så besviken och i behov av uppmuntrande ord, och verkligen undrande om det inte borde vara så att det faktiskt är på G, iallafall de närmaste dagarna??

2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  alvdalen

  0 alvdalen

  När jag väntade mitt första barn så drog d ut på tre dagar. Började en dag, åkte in på natten, d avstannade, fick åka hem på förmiddagen, va hemma o hade värkar på dagen o kvällen, åkte in igen på natten för att sedan föda på förmiddagen dagen efter. Långdraget, men vilken lycka när hon väl hade kommit ut till mig. D e värt all väntan även om d e jobbigt att vänta.

 • Tack för att du delade med dig!

  Så om jag har tur så drar värkarna igång igen snart... Känner ju som om "någonting är på gång".

  Var det helt avstannat när du fick åka hem från förlossningen igen? Och hur lång tid tog det innnan de så sakteliga började igen? (Om jag får fråga, vill säga!)