LyckligMamma

3 LyckligMamma

7447 visningar

Är jag orolig i onödan?? :( vecka 24

Hej!

Jag är i vecka 24 och ha börjat bli lite orolig över min bebis i magen..

Ända sen jag va i vecka 19 så ha h*n sparkat och hållit igång jätte mycket så fort jag lagt mig ner så ha jag fått en spark till och med när jag står  i duchen ha jag känt den lite,

Men ända sen i fredags ha jag blivit mer och mer fundersam över om nått kan va fel.. Jag kände på fredags kvällen när jag låg och kollade på tv så fick jag en stor spark men de ha varit min sista,, på lördags morgonen så kände jag kanske max 3 puffar, och på kvällen rörde de bara sig lite men ingen spark, sen dess ha de varit så hela tiden..Jag ha bara känt puffar inte ens pappan ha fått en stor spark i örat som han alltid får.. :(

Idag på morgonen kännde jag den lite mer men de är ju inte så man hoppa till som alla dom andra varit innan ju,, så jag undra kan de bli så i 4 dagar att den bli så lugn eller ska jag ringa min barnmorska och prata med henne?

Jag vill ju inte känna att jag ställer en dum fråga och oroa mig i onödan för den måste ju leva eftersom jag känner den lite..

Är bara rädd att vaccinet ha gjort den svag eller nått tog ju sprutan förra söndagen :(

1403 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  anirac1

  5 anirac1

  Jag tycker att är du orolig så ring din BM för hon finns ju där för dej å alla dina "konstiga" frågor. Å jag lovar dej INGEN fråga är konstig i hennes öra bara i våra egna. Sen det där med bebben så tror jag att den ligger så du bara känner den mindre. Hur ligger din moderkaka? ligger den i framvägg så kan skprkarna kännas mer på sidorna istället.

 • 2

  Babalo

  5 Babalo

  Min kompis hade likadant, att bebeisen var lugn under en period. Hon blev också rädd att något var fel, men fick svaret att det inte var ovanligt.
  MEN om du oroar dig så ska du självklart ringa och kolla upp det med din barnmorska tycker jag så att du kan få känna dig lugn!
  Lycka till

 • 3

  Tessitet

  0 Tessitet

  Hej!

  Jag kan berätta att min bebis va så i magen när jag va runt dom veckorna också, kunde gå flera dagar utan att jag typ kände nått så jag blev också orolig så jag började googla om det.

  Förmodligen så¨är det ingen fara, för min pojke kunde helt plötsligt sen bara vara vild i flera dagar och sen blev han så där lugn igen och sen fortsatte det så i några veckor.

  Nu är jag i v 33 och nu är han typ aldrig lugn, så känner du bara en liten puff så kan du nog vara lugn, dom säger att man ska njuta medans dom vilar för sen kan det bli jobbigt när dom börjar sparka igen.