akihlgren

akihlgren

6281 visningar

Ägglossning två gånger innan mens????

Hej

Jag tog ut min p-stav för lite mer än 2 månader sedan. Hade en liten mens för en månad se och testade med ägglossningsstickor efter det..dom visade possitivt för 14 dagar sen. Idag gjorde jag ett nytt ägglossningstest då min mens inte kommit, mest på skoj och det visade POSSITIVT.

Hur är det möjligt? Någon som vet...är orolig att något är fel på min kropp...

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  ana-s

  5 ana-s

  jag tycker att dom där ägglossninsgtesten är lite knepiga.. vilka test använder du? jag använde teststickorna från testlagret. och dom visade positivt flera dagar innan jag skulle ha ägglossning, och flera dagar efter, så sammanlagt (enligt dom hade jag ägglossning i nästan 2 veckor. MEN det finns en sak till värt att veta. försöker du bli gravid? för ägglossningstest kan visa positivt om man är gravid också, vad jag har fått veta, så är graviditetshormonet och det hormon man utsöndrar vid ägglossning ganska snarlika, så ägglossningstest kan visa + om man e gravid.

 • tack för ditt svar.

  Jag använder teststickor från Testlagret jag med....kan ju vara såa tt dom är lite dåliga men jag hoppas hellre på det du skrev om att man kan vara gravid då..hihi..vi försöker bli gravida...ska göra ett test.

 • jag har samma problem. hade ägglossning i början av månaden ungefär. borde nu få min mens, vilket jag inte fått.. så tog en ägglossningssticka (beställt från testlagret) och det visade svagt positiv. fattar ingenting!

  kan det vara så att jag blivit gravid? då jag har stickningar i livmodern, smått ömma bröst, illamående på kvällarna under läggdags, kissnödig oftare och huvudvärk till och från.

  tacksam för svar!