Belli

0 Belli

1175 visningar

Är ja gravid eller vadär det annars med mig!??

Hej alla prickar!

ja funderar och jag funderar och ja kan inte sluta fundera.. Jag har länge velat ta ut min spiral, och förra året kom ja och min sambo fram till att det vore det bästa för mig eftersom ja fick ont av att ha den och obehag. så ja tog ut den dagen efter avslutad mens, och fick ett recept på p-piller..  tanken är att ja ska påbörja p-piller så snart min mens kommer..

Ja och min sambo vi har pratat mycket om barn, och vi båda längtar men vi är också överrens om att vi borde vänta med tanke på att ja inte har fast jobb och vi har en väldigt liten lägenhet. Men vi har också sagt att blir jag gravid så behåller vi självklart barnet!

den 5 jan tog ja ut spiralen, och vi har haft oskyddat några gånger sedan dess.. Tanken  var att vi skulle använda kondom, och avbrutet, men kondomen fanns inte till hands och avbrutet var det inte på tal om då allt gick snabbare än tänkt, och så har det fortsatt..

Det började med att ja kände mej väldigt frusen, och kissnödig konstant. och det känns annorlunda i mina äggstockar och i livmodern för kanske fem dagar sen högg det till ordentligt i ena sidan i den regionen..  ja är TRÖTT jätte trött hela tiden.. och nu till det som fick mej att köpa gravtest igår..

Ja satt och pillade på mitt ena bröst och rev och tog tag om det för ja hade fått en finne (haha) rätt vad det är kommer det fram en lite grummlig vattenliknande vätska, och till min stora förvåning började ja klämma mera och jo det kom mer. och så provade ja på andra och mycket riktigt där kom också...

Vad är det frågan om?? e ja gravid?? det är förtidigt att testa d vet ja men ja gjorde det ändå i morse som visade negativt..

är det möjligt att få dessa tecken så tidigt?? någon som vet??

Tacksam för svar! =) Kram B

 

2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  baby87

  5 baby87

  hejsan!

  Jag kan inte hjälpa dig mer än att  du måste nog hålla ut tills du ska ha din mens.

  Jag läste din fråga & har aldrig hört talas om det förrut, att så tidigt få vätska i brösten.
  Jag har varit gravid en gång, dock MF i v 4 el 5. Jag hade varken en aning eller kände av nått jag, jag levde på som vanligt, väntade på mensen dock, då jag skulle börja med mina nya ppiller. Men den var 2 v försenad & skulle testa mig när jag kom in i 2v & 1 dag försenad mens, natten till den dagen fick jag missfall.

  Så, det är unikt att få såna symptom så tidigt, om du är gravid nu då.
  Det kan inte vara så att dina hormoner är lite huller om buller nu när spiralen kommit ur? Min mamma har tagit ur sin & hon har inte haft mens på säkert 2 månader, sen kom allt igång igen som vanligt. kanske kan vara nått med hormonerna??

  LYcka till & kramar på dig!

 • 2

  Nipi

  0 Nipi

  Hej,

  Jag har inte heller hört tidigare om att man skulle få vätska från brösten under tidig graviditet. Jag skulle tro att  det kan ha att göra med spriralen som Du nyligen avlägsnat.

  Hur som haver, vänta till dagen för nästa menstruation, så kan du testa. Jag håller tummarna!!!