admin
7 admin

Vi behöver din hjälp

För att fler blivande mammor ska förstå hur bra BliMamma är så behöver vi er hjälp. Vi söker 3-5 av er medlemmar som varit med på BliMamma ett tag och som kan tänka er att ställa upp med citat och bild i en annons som vi kommer att köra bland annat här på sidan.

Som belöning till dig som deltar  kan vi erbjuda en produkt från någon av våra samarbetspartners, d.v.s. t.ex. ett stödbälte eller en Goggis babysko.

Det vi behöver från dig som vill vara med är alltså ett uttalande om vad du tycker är bra bli mamma, hur du fått hjälp/stöd av andra medlemmar etc., samt ett foto på dig.

Du kan vara anonym om du vill (d.v.s. ej synas med namn), men en bild behöver vi för att det ska bli mer personligt och trovärdigt.

Svara här i tråden eller med ett p.m.

Hoppas ni vill vara med och hjälpa BliMamma! :)

 

 

 

image

image

11 år sedan ´

Ställer gärna upp!

Som förstagångsförälder så fick jag oerhört mycket stöd, pepp och råd från "bli mamma" och även nu när lilltjejen snart är 10 månader så kan jag vända mig hit när jag har någon fundering. Jag finner sajten allsidig, man kan skriva frågor, dagboksinlägg, gå med i forum och mycket mer. Nästan alltid möts man av positiva kommentarer och man kan även finna nya vänner, vilket jag faktiskt har gjort. När jag blev gravid så skapade jag ett konto på flertal olika "föräldrarforum" men det råder inga tvivel om att "bli mamma" är den klart bästa!

/Pauline

11 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Hej, Jag kan tänka mig vara med, med foto och uttalande :) Skriv till mig vart jag ska sända foto och uttaladande så ordnar jag det :)

11 år sedan ´

Gud va roligt!

Jag kan absolut tänka mig att vara med! Gick med när jag väntade sonen 2011, och kom tillbaka nu när jag väntar andra barnet.

admin
7 admin
11 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Tack för alla svar, vi kommer nu att slumpmässigt välja ut 4 stycken av er som vi kontaktar via p.m. 

Ännu en gång, vi är otroligt tacksamma för er respons! :)

image

image

11 år sedan ´

Kul :) är gärna med!

Är gärna med :) har massa positivt att flika in med :)

11 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Kan tänka mig ställa upp. Varit medlem här i många år

Kiwiin
3 Kiwiin
11 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Jag ställer gärna upp på detta! Kan även vara med på bild :) 

X-file
5 X-file
11 år sedan ´

Gärna!

Ja det vore trevligt, har varit på denna sida sedan maj 2010 nu och den är fortfarande lika värdefull. :)

Jag skall älska mer, förlåta mer, höra mer, se mer och lära mer.

11 år sedan ´

Ställer gärna upp för er toppen sida!

Hej på er,

blimamma.se är helt fantastisk. Här vågar man vara sig själv vare sig man är ung, gammal, smal, tjock, förstagångsföderska, omföderska m.m. listan kan göras lång. Denna sida har hjälpt mig att bolla massor av tankar, hitta fler som väntar barn ungefär samtidigt som en själv med olika erfarenheter. Dessutom har den fått mig, som är förstagångsföderska, att faktiskt känna mig trygg. Många saker som oroar en har oroat flera andra och där finns nästan alltid någon som har ett bra svar eller en bra erfarenhet av liknande situation.

Tusen tack för att ni finns! :)

Bumbi
5 Bumbi
11 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Jag kan också tänka mig att ställa upp :)

Dotter född 22 september -2005. Dotter född 15 januari - 2012. MA (v.8 ) - 2014, 30 november. Missfall (v.5/6) - 2015, 8 maj. MA (v.11) -2015, 19 september.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne