admin
7 admin

Vi behöver din hjälp

För att fler blivande mammor ska förstå hur bra BliMamma är så behöver vi er hjälp. Vi söker 3-5 av er medlemmar som varit med på BliMamma ett tag och som kan tänka er att ställa upp med citat och bild i en annons som vi kommer att köra bland annat här på sidan.

Som belöning till dig som deltar  kan vi erbjuda en produkt från någon av våra samarbetspartners, d.v.s. t.ex. ett stödbälte eller en Goggis babysko.

Det vi behöver från dig som vill vara med är alltså ett uttalande om vad du tycker är bra bli mamma, hur du fått hjälp/stöd av andra medlemmar etc., samt ett foto på dig.

Du kan vara anonym om du vill (d.v.s. ej synas med namn), men en bild behöver vi för att det ska bli mer personligt och trovärdigt.

Svara här i tråden eller med ett p.m.

Hoppas ni vill vara med och hjälpa BliMamma! :)

 

 

 

image

image

CA85
4 ca85
9 år sedan ´

Bra

Jag kan tänka mig att vara med, då blimamma varit en bra sida för mig i över 3år.

9 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Jag tycker bli mamma är super, här vågar man vara sig själv och ställa alla "dumma" frågor. Har man svårt att få tag på sin BM, så kan man bli lugnare av allt stöd man får av alla medlemmar som varit med om samma problem, eller hjälper till med sina egna tankar och funderingar!

Jag vet inte hur man lägger in bild:)

// Linda.

31 Juli beräknas jag föda mitt första barn:) Men tror det blir ett Augustibarn!

admin
7 admin
9 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Vi kontaktar er för bild när gjort det svåra urvalet. :)

image

image

9 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Jag kan tänka mig att va med =)

"Jag tycker att blimamma.se är bra för att man kan "blogga", skriva i forum och chatta med andra kvinnor som redan är mammor, ska bli mammor och som vill bli. Man kan dela med sig av allt, få svar på de frågor man har oavsett hur dum fråga man tycker det är kan man alltid ställa den och få bra svar. De andra medlemmarna är stöttande, kan ge lugnande ord och bra råd."

Har en son son född 130626 15:39. Är gravid med andra barnet
iiian
7 iiian
9 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Kan tänka mig :) varit med i ungefär 4 år men har säkert haft 4 konton här totalt gjort om nya och tagit bort..

merle
3 merle
9 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Jag kan absolut tänka att vara med. Har varit medlem ett bra tag nu ca 2 år . Som en förstföderska har jag fått massor av stöd från blimamma , man får alltid snabba svar gällande graviditeten eller bebisen och andra medlemmar är också jätte trevliga. Det finns även mycket info om just graviditet vecka för vecka och annat allmännt information som är nyttigt att veta. Även dock jag fått mitt barn så är jag kvar på sidan då det finns fortfarande mycket man kan lära av andra som är medlemmar :) 

Mira_L
5 mira_l
9 år sedan ´

Sv: Vi behöver din hjälp

Jag kan tänka mig att vara med, mycket bra sida då alla här inne är stöttande för den gravida och alla är med i samma situation och delar med sig av sina egna erfarenheter!

MVH Lagella

Längtar efter andra barnet

9 år sedan ´

mycke bra sida

Jag kan absolut tänka att vara med. Har varit medlem ett bra tag nu .

denna sida är mycke bra för många gravida med i samma situation och delar med sig av sina egna erfarenheter!

Hej!

Välkommen till min Sida här

Namn : Veronica

Ålder : 27år

Bor : gävle Tillsammans Med Min make Jonas & våra två gemensamma pojkar ❤

9 år sedan ´

Jag vill jag vill jag vill :D

Som den tredje mest aktiva hær inne (*nerd*:p) ær det ingen tvivel om att jag ær speciellt glad i blimamma.se :) Jag har værvt många av mina kompisar och andra folk till denna sidan. Inte bara dom som ær gravida, utan dom som bill bli gravida också! Før den hær sidan har något før alla :) Som gravid ær det 1000 frågor som surrar i huvudet och man kommer ofta på något nytt varje dag, men inte vågar ringa sin bm før 10 gånger den dagen, kan man stælla sin fråga hær stællet. Och man får snabba, bra och inte minst støttande svar från folk som bryr sig och ær i samma situation. 

Om jag skulle vælja ett citat som beskriver denna sidan måste det nog bli "Varmare stæmning æn hær på Blimamma.se blir det inte". Det ær sant!! Jag har fått många goa kompisar hær inne! Alla dom gångerna jag har varit ledsen och orolig før något i t.ex ett dagboksinlægg ær det alltid en varm sjæl som tar sig tid att støtta och førsøka hælpa dig! Alla "pinsamma" frågor alla tænker men ingen vågar fråga blir stællda hær, och svaren man får ær bra och seriøsa! Haha, ja jag skulle kunna hålla på i evigheter och skriva hur mycket blimamma.se faktiskt har hjælpt mig! Och alla underbara mænniskor som ær hær inne :) Kram på er!

eluus
7 eluus
9 år sedan ´

Jag vill gärna ställa upp!

Hejsan!
Jag skulle absolut kunna tänka mig att ställa upp-

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne