anna1990

5 anna1990

6289 visningar

vanligt med lite mindre graviditetssymptom? vecka 6

är det vanligt att man har mindre graviditetssymptom ena dagen och andra dagen jätte mycket? som typ de där med ömma bröst, ibland är dom JÄTTE ömma, ibland inte alls direkt. 

va ju på vul och han trodde jag bara va i v5+2, jag trodde jag va i v7+2, men tydligen svårt att se exakt när det är så tidigt fick jag som förklaring, han tyckte sig se ett hjärta slå, men har ny tid den 18.. så vet inte helt vilken vecka jag är i, men att jag är mellan v 6-8, så undrar när börjar spökveckorna om man får sånna? någon som haft?

försöker verkligen njuta av att jag inte har något illamående eller är över trött, men det är så svårt efter ett missfall för man tror ju något är fel när man inte "känner sig så gravid".. 

 

4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Mea

  2 Mea

  Förstår din oro... Man har ju bara symptomen att gå efter så tidigt. Har själv haft två MA. För mig kvarstod dock alla symptom tills kroppen fattat och missfallen var faktum. Men visst är det så att ett tecken på MA är att symptomen plötsligt försvinner.

  MEN - det ÄR också väldigt vanligt att symptomen varierar från dag till dag, och att de kommer och går. Spökveckorna infaller vanligen någon gång från vecka 10 och ett antal veckor framåt, men de kan också börja senare (eller inte alls) har sett lite olika uppgifter. Själv är jag nu i vecka 17 och har inte sett röken av några spökveckor. Däremot har det hela tiden varierat på symptomfronten en del från dag till dag.

  Så försök att inte oroa dig... Lätt att säga, jag vet... Lycka till!

 • 2

  marieposa

  4 marieposa

  Kan lugna dej med att jag inte känt några symptom alls (förutom trötthet typ v6-9) med båda mina, haft superlätta graviditeter å fått två friska underbara barn. Det är helt normalt men klart man hör mer om de som har många å jobbiga symptom snarare än de som knappt märker av det :) lycka till å grattis!!
 • 3

  catja

  5 catja

  Du Ja sitter o gungar min lilla tjej på mina ben nu, ja hade ont i brösten två gånger bara, sen va ja mig själv under hela grav utan symtomer, de bara växte liksom :) blödde i början en del oxå, fyra gånger tror ja, men hon stanna kvar :)
 • Förstår precis hur du känner! För mig så känner jag mer ena dagen och nästa ingenting. Har tidigare fått missfall så jag är väldigt nervös!