Mother-Of-Lilith

3 Mother-Of-Lilith

1196 visningar

Vad kan underlätta andningen? (genomförkyld 1åring)

Min dotter på strax över 1år har åkt på världens förkylning.. Hon har fått både alvedon, bisolvon (den från 1år) och nässpray, men ändå rinner näsan som tusan, och hon hostar.. Just idag har jag knappt fått henne att äta något, utan hon har bata druckit lite så börjar få lite panik då febern nu kommit krypandes.. Jag pratade med bvc tidigare idag som sa att jag bara skulle fortsätta att ge de jag redan gett och se till så hon åtminstone dricker och vilar mycket. ------------- Men kanske ni andra har några tips om vad man skulle kunna göra för att underlätta hennes andning då hon är extremt nästäppt? Hon ligger med en extra kudde i sängen för att komma upp med huvudet ordentligt nu när hon är förkyld, men tar tacksamt emot alla tips..
4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Lilla Bus

  5 Lilla Bus

  om näsan är täppt så andas man aoutomatiskt med munnen. man tycker det är så jobbigt att höra dom täpta men det klarar dom fint ha tillit att det inte är någon fara man vill nästan snyta åt dom det är en jättejobbig känsla förmodligen i dig som mamma men bit ihop barnet fixar att vara sjuk bra. du får stålsätta dig. lycka till och krya på sig. / Lilla Bus

 • Tack så jättemycket för svaret, det var aningen lugnande! Men i morse däremot, fy tusan vilken panik och ångest jag fick! Dottern väckte mig strax innan 6 och det visade sig att hon då hade 39,6 graders feber och var extremt hängig, men sån tur var har den nu lagt sig efter hon druckit en hel del och fått alvedon.. Får bara hoppas att det blir bättre nu..
 • 3

  Lilla Bus

  5 Lilla Bus

  en tanke slog mig i ansiktet du ska ge henne glass det är både gott och läskande för en febrig tjeja. det är ju kalorier i så hon får energi till sig kram ch krya på sig / Lilla Bus

 • Hej igen. Febern höll sig uppe i 39 grader i förrgår och igår bara, så igår gick vi till vårdcentralen och fick veta att hon fått öroninflammation på båda öronen pga en kraftig förkylning.. Glass fick hon och tyckte det var gott, och idag ligger tempen på 36,2 och hon är mycket piggare, skrattar och är jätte busig. Fick till och med i henne första dosen penicillin utan några problem :)