dagsigen

4 dagsigen

1463 visningar

Vad kan det ha varit..? vecka 40

Vaknade inatt av en olidlig smärta under magen, från ena höften till andra (bara i mjukdelarna). Trodde ärligt talat att det var dags men nej då! ;) Iallafall så var jag upp och kissade men det släppte inte, kändes dessutom som om jag ville göra nr 2 men det blev inget.. Gick sen runt i huset men inte heller det hjälpte! Tog Alvedon och la mig i sängen tillbaka och då var det som om smärtan kom och gick fram tills jag somnade.. Och nu känns det som vanligt igen! Någon som vet vad det kan ha varit? (Det var inte menssmärta utan bara ordentligt ont)
4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Linkan

  5 Linkan

  Säkert kroppen som förbereder sig.
 • 2

  Missmadde

  7 Missmadde

  Låter som förvärkar faktiskt. Kroppen som förbereder sig :-) kan ta allt ifrån nåra timmar nu till 2-3 veckor. Hoppas att bebis kommer snart :-)
 • 3

  dagsigen

  4 dagsigen

  Hoppas verkligen att det startar snart.. Har börjat må illa lite smått igen + att grav känns så jäkla obehaglig just nu. Visst magen är stor och så (det hör ju till) men har ett obehag i kroppen som kom för nån dag sen och idag är det riktigt jobbigt! Dessutom är jag otroligt trött och hungrig konstant. Sover bättre än på länge men är ändå trött hela dagarna..! Är mitt tredje barn och har intalat mig hela grav att den här gången ska jag inte räkna dagarna på slutet utan ta det som det kommer, men det går fasen inte! Känner efter "tecken" hela tiden och är otålig delux.. Men det hör väl till antar jag! ;)