darling

2 darling

8503 visningar

Vad är en hinnsäck? Innehåller en bild.

Hej! Jag var på ultraljud för 2 dagar sedan pga att jag har haft lite smått ont i högra äggstocken. Sedan förra veckan och har även haft bruna flytningar i över en vecka. Iaf så fick jag se på ultraljudet en avlång grej som jag ej minns namnet på, kan det ha varit hinnsäcken tror ni? Om jag är gravid så ska jag ha varit i vecka 4+3 vid ultraljudet, och då är det för tidigt för att kunna se något liv. Om man kollar på tabellen som är på bilden så ska det stämma. Känner mig ganska vilsen. Någon som kan något om det här? :) ( bilden är hittad på Google. )

2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  jvsm

  5 jvsm

  Förstår inte riktigt din fråga faktiskt. Är du  gravid och vet inte vad du såg på ultraljudet? (I så fall borde gynekologen ha sagt något till dig) Det första som brukar synas på ultraljud är hinnsäck ja, sedan en prick + gulesäck, man ser sällan något alls före vecka 5 och hjärtslag brukar man kunna se från vecka 6-7. "en avlång grej" så tidigt kan lika gärna var en blodansamling. 

 • 2

  finastina

  1 finastina

  ha inte så brottom med ultraljud gumman det är fostret som gräver sig djupare in i magen . Tänk så här nu blir det starkt och tål mycket vad jag än hittar på. alla frågetäcken blir en börda för ett normalt liv med en graviditet för normalt är det att få barn inget kostigt bara som det ska va. jag låter som jag vore nitti år men det gör inget.