sjennifer

3 sjennifer

1102 visningar

Vad är det som känns ? vecka 12

Kände idag som  liksom en spänning och då tryckte jag på punkten och allt var som vanligt igen. Sedan när jag kom hem började det kännas som om någon slår en tennisboll i magen fast innefrån :) Man vet inte hur långt jag är gången utan man "misstänker " bara och man inte kolla fören vid midsommar. Det känns inte fel eller konstigt utan mer roligt :P annorlund :P

 

Vad kan det ha varit som jag kände ? =)  Kan det vara rörelse eller livmodern eller  annat? =)

8 Svar (äldsta svaret först)
 • Så känns det ungefär när bebisen rör sig.. men det kan man inte känna när man är i vecka 12... jag började känna det fram mot vecka 20 kankse.
 • 2

  San87

  0 San87

  Du kan känna bebben, beror helt på hur den ligger. Men det är väääääldigt tidigt än! Jag började känna våran i v14 och då var det som små pluppar eller hur jag ska förkalra det. Ungefär som någon hoppar till men väääldigt litet :)

  Kan varra bebis kan vara gaser.. De är så tidigt än!
 • Du verkar ju inte vara säker på i vilken vecka du är i så att de kan ju vara bebben. Jag kände rörelser redan i vecka 13. I vecka 15 kunde jag känna starka rörelser å i V 17 så kunde man känna bebis utifrån. Både barnen å mannen kände honom. Jag e däremot omföderska. Har tre sedan innan :) Man känner ju bebis tidigare då. Lycka till å kram
 • 4

  Juli

  0 Juli

  ja tycker nog mer de låter som en sammandragning och de du kände var livmodern:)
 • 5

  pilli

  4 pilli

  Kan vara bebben. Du vet ju inte hur långt gången du är. Jag kände min bebbe i v 15:)
 • jag har samma känsla men tycker det är omöjligt att det kan vara bebisen redan nu .är i vecka 12+4
 • 7

  sjennifer

  3 sjennifer

  Tack så mycket för era svar :D hoppas verkligen att det är bebben som rör på sig där inne :)
  finns ju möjlighet att det är två också så då är det väl större chans att jag känner det :)
 • 8

  Juli

  0 Juli

  ja ska ha 2 men v 12 e ändå för tidigt att känna bebis. dock kan man få sammandragningar tidigt och då drar/spänner magen ihop sej och den delen som du sejer är en boll är livmodern. du kommer känna de tydligare ju längre de går:)