minilove

1 minilove

2596 visningar

Gravid eller inte, eller vad är det för fel på mig? vecka 7

Ja vet kanske låter lite töntigt och fråga såhär men misstänker starkt att jag är gravid för första gången.

Eller om det är något annat fel på mig, är rätt orolig nu så tänkte ta och boka tid hos gyn snart och testa mig imorgon.. 

Började redan misstänka att jag var gravid i vecka 4 när jag inte fick min mens och hade otroligt ont i mina bröst, började sedan må lite små illa... Men sen trodde jag att  det var mensen som kom lite mer efter en vecka.  Den var inte normal. Vet att precis i slutet av mensen fick jag en tjock jätte gul flytning och sen svamp på de. Sedan dess har jag haft en massa flytningar. Har trott att jag inte har varit gravid tills nu vecka sju efter det.. På sista tiden har min mage varit jätte svullen hela tiden, varit dålig i magen och man har känt att det händer saker i livmodern, det molar, en svag mens värk och kittlas runt. Känns som växt värk med ibland..Har fått eksem på halsen utan anledning, haft ont vissa dagar i ländryggen  så har haft svårt och sova och ikväll har jag varit väldigt yr.. Något som oroar mig mest är att jag fick jätte konstiga flytningar idag.. Först genomskinlig flytning med små röda prickar i. Har inte luktat något, sen blev det som en gelantinliknande flytning med blandat ljustblod i så det blev aprikos färgat.. Nu ikväll ljus flytning med lite blod i.. Luktar svagt blod. Inget annat.. Har redan haft mensen som jag "trodde" var mens för en vecka sen. Det gör inte ont och syns bara när jag torkar mig och en liten skvätt i trosan, så inte alls mkt... Har även märkt att min vagina börjar bli blå aktig och lite mörkare och den ena bröst vårtan är större än den andra plus lite blå den med och är nog lite större.. Denna graviditeten har inte varit planerad, så har varit helt oförberedd på allt.. Om det inte är graviditet vad är det för fel på mig? Har inte testat mig än för jag inte har vågat.. Intalar mig själv hela tiden att jag inte är gravid men kroppen visar något annat.. Hade hade även i början vecka 4 i sådana fall jätte dålig kondition andades jätte mkt för varenda lilla steg jag tog, hade även mkt näsblod.. Jätte konstigt eftersom jag är en joggare och tränar jätte ofta.. Tacksam för vilken svar som helst om vad ni tror det kan vara..  Alltså detta måste vara jätte konstiga graviditets tecken om man nu är gravid. Usch :(

2 Svar (äldsta svaret först)
  • 1

    jesssica

    5 jesssica

    Det låter ju på vissa av dina symptom som att du är gravid. Den där mensverken eller växtverken var mitt första graviditetstecken... Men det där med flytningar med blod i låter mindre bra. Jag känner en som fick missfall, det som hände var att hon fick röd/brukaktiga flytningar som kom på papperet när hon torkade sig.. Får väl hoppas att det inte är vad du har råkat ut för. Sen det där med att du har ont i ryggen, låter lite som att det skulle kunna vara foglossning vilket jag också har. Men det där med att du börjar bli blåaktig där nere låter riktigt läskigt. Aldrig hört talas om att det kan hända när man är gravid. Så gravid eller inte ta kontakt med en läkare eller gynekolog för att kolla upp det. Men köp ett test. Apotekets egna kostar ca 60 kronor. Lycka till! :)