smca

0 smca

1179 visningar

Kan jag vara gravid ändå?

 Jag slutade med mina p-piller 27 september, som jag har ätit sen jag var 15 år. Är nu 27 år (snart 28). Fick "p-piller mens" 1 oktober. Efter det så dröjde det till 22 november innan jag fick mens igen. Var helt säker på att det skulle dröja längre eftersom jag hade ätit p-piller så länge. 

Jag har inte fått mens sen dess. Har haft nåt liknande som mensvärk i över en vecka och mått illa till och från. Gjorde ett gravtest för 2 dagar sen, men visade negativt. Ringde MVC i tisdags och då bad dom mig komma dit nästa vecka för att göra ett gravtest där. Dom trodde att det var för tidigt att visa nåt då när jag själv gjorde testet. Är det någon som har varit i samma situation som mig? Trött på att gå och fundera.. Måste prata av mig lite 

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Sawah

  0 Sawah

  Jag slutade med mina p-piller två dagar senare än dig :P jag hade min piller mens 1-5 okt, sen fick ja min mens 5-9 nov sen hade ja inte mens fören 17-21 dec... Hade olika sympom och så... Så ha förstår dig! Jag hade ätit mina p-piller i 6 år och innan de hade ja väl ätit olika p-piller i ca 2-3 år.. Tycker de är as jobbig att bara gå och vänta och hoppas, man slutar ju ändå av en anledning ;) Hoppas att de är något! Lycka till!

 • 2

  Daiinty

  4 Daiinty

  Jag slutade med p-piller, fick ingen mens men hade världens mensvärk.. gjorde två test hemma men båda var negativa så tillslut gick jag till umo och då var det positivt :)

 • 3

  smca

  0 smca

   Tack för era svar! Är nervös nu som bara den, imorgon vid den här tiden så vet jag om jag är gravid eller inte.. Försöker intala mig att det inte är nåt så jag inte ska bli besviken, men hur lätt är det att inte gå och hoppas?!  

 • 4

  JS_90

  0 JS_90

  När jag slutade med mina piller så fick jag en massa graviditetssymtom fastän jag inte var gravid, men jag håller tummarna att du är gravid:) Det är rätt så vanligt att plussa sent.

 • Jag har ätit p-piller i tre år, och slutade med dom i Augusti.. Fick min sista mens den 23e September och har inte fått den ingen sen dess, och det är snart fyra månader sen.. Jag har gjort massvis med test och får fortfarande bara negativt, (har gjort både själv och hos barnmorskan). Är jätteledsen över det här i och med att jag vill ha en bebis. I och med att jag inte får någon mens så får jag ju inte heller någon ägglossning.. Jag har aldrig längtat så mycket efter min mens som jag gör nu :( Är det fler än jag som fått vänta så här länge på att få sin mens efter att ha slutat med p-piller??