Mother-Of-Lilith

3 Mother-Of-Lilith

19186 visningar

Nidblödning? Varning bild

Är 18 dagar sedan äl, och 15 dagar sedan vi "myste till det", men nu när jag var på toa blev jag lite orolig.. Kan detta vara en nidblödning? De är endast när man torkat sig (ursäkta detaljerna) som jag sett detta men jag har ingen som helst värk, utan det är precis som vanligt när man inte har sin mens.. Har tagit test som visat negativt här om dagen, men har ändå på känn att jag kanske är gravid så är lite orolig..

1245 Svar (äldsta svaret först)
  • Det är mycket ljusare än på bilden, nästintill genomskinlig blödning eller hur jag ska förklara :/
  • Hade ni samlag först 3 dagar efter ägglossningen? Ägget går bara att befrukta under ca 24 timmar efter att det släppt, och helst ska man ha haft samlag innan dess så att spermierna redan är på plats och väntar in ägget i äggledaren. Nidblödning kan man ibland få, och den kommer i samband med att ägget fäster i livmoderslemhinnan, ca någon vecka efter ägglossning och befruktning. Oftast är den mer som en mens som kommer lite för tidigt. Så i ditt fall är det lite för sent för det :/ Förutsatt att de dagar du nämner stämmer.
  • Jag skulle ha min äl den 3e, men som jag kände den 5e så verkar jag ha haft den senare denna månad.. Men pga kraftig blödning som uppstått under dagen så finner jag inget hopp även om jag inte har ont (längre)..