Craaycray

1 Craaycray

6769 visningar

Mens efter förlossning?

Hejsan! Födde mitt andra barn för 8,5 månad sen och har helammat hela tiden. ammar fortfarande men har minskat på amningen nu. Har inte fått tillbaka min mens än och det är väl inte konstigt.. Men sen några dagar tillbaka har jag ibland fått ljusrosa/ljusbruna flytningar .. Väldigt sparsamma sånna som endast syns på pappret.. Har dessutom mensvärk och ett jäkla humör? Mensvärken avtar inte och det kommer dessutom ingen mens. Efter första barnet så kom mensen som vanligt . Det var inte alls som det är nu. då så kom mensvärken och mensen på engång.. Är detta vanligt? Hittar ingen som varit med om liknande..
1213 Svar (äldsta svaret först)
 • Hej. Jag har aldrig hört om något liknande.. 

  Men om du är orolig så kan ju alltid 1177 hjälpa dig. Eller om du kontaktar din barnmorska du hade. Hoppas du får svar på dina frågor ☺

 • Det skulle kunna vara äl-värk. Om du dragit ner på amningen så kan ägglossningen komma igång (även om det är ovanligt att äl kommer före mensen såhär efter en förlossning) och det är vanligt att man känner av den i form av värk efter en eller ett par graviditeter. Använder ni preventivmedel eller finns risk att du är gravid? Det är som sagt ovanligt att man har äl innan den första mensen efter förlossningen men det förekommer, så ta ett gravtest om det är så. Eller kontakta en bm som får titta på dig :)
 • 3

  Mfbsgr

  0 Mfbsgr (gäst)

  ivermectin online - ivermectin 3mg ivermectin 0.5