Emmi20

2 Emmi20

2622 visningar

Kan jag vara gravid?

Nu är det som så att jag och min karl försöker få barn. Men jag har ju typ tusen frågor hela tiden om hur man kan se "de tidiga tecknen". Stackars tjejkompisen och min partner måste ju bli galen på mig! Jag har nu under denna månad haft en lättare blödning mellan den 7 och 9:e, var ej som mensen utan en betydligt mindre blödning. Kom typ en tiokrona stor fläck när jag var på toan och kissade. Jag hade då haft äl åtta dagar innan ungefär. Testade med sticka så det vet jag med säkerhet. Men nu har jag ömma bröst, mår dåligt till och från och har humörsvängningar som heter duga. Men testen visar negativt. Jag skulle ha haft min beräknade mens för 13 (!!!!) dagar sen och den har vart regelbunden hela tiden, fram tills nu. Dessutom så har jag testat mig med äl stickor men de visar också neg. Jag upptäckte för två dagar sen att jag nu har fått tjocka vita flytningar, men de luktar inte och det kliar ingenting heller. Vad kan dem bero på? Är jag gravid?? Varför visas ingenting då för?? Börjar bli nojjig att det har blivit nått fel på mig. Snälla finns det nån som kan förklara lite för mig innan jag tar steget vidare till barnmorska?
7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Emmi20

  2 Emmi20

  Jag glömde att tillägga att mina bröst har växt en hel BH- storlek också.
 • 2

  Maddie84

  5 Maddie84

  Graviditetstester mäter hcg hormon i urinen, en del kvinnor producerar mindre mängd hcg hormoner vid graviditet än andra, så för dessa kvinnor visar då testen negativt pga för låg hormon nivå. Kanske är du en av dessa kvinnor ?? Kontakta mvc för råd och stöd så slipper du oroa dig och stressa, där kan de ta blodprover och ultrljud för att konstatera huruvida du är gravid eller inte. Lycka till =) Styrkekramar!
 • 3

  juliet

  3 juliet

  jag kan lova dig att du är gravid för jag har den nya barnen i magen som vi alla kommer med tiden att f och det blir fler och fler som får lite av det ämne provstickan behöver för att visa possitivt. jag fick ett spökstreck eftert två månader förmodligen för jag skulle sluta testa mig. jag har moder jord i min mage! hon som skapar barnen vi har alla kontakt med henne men det är i mig hon bor.

  / Juliet

 • 4

  UngTjej93

  5 UngTjej93

  Du kan vara gravid, hcg hormonet kanske inte är tillräckligt högt som sagts tidigare. Men kan även vara att du kanske stressar din kropp och därav så kanske mensen blir sen. Kontakta din barnmorska och gå till henne och gör ett graviditetstest :) Lycka till! Håller tummarna för ett + ! :)
 • 5

  Emmi20

  2 Emmi20

  Tack för svaren! :-) Jag vill uppdatera litegrann och kan säga att jag gjorde både ett äl-test och två gravtest (ett av den billigaste kvaliten och ett av RFSUs) idag. Äl-testet visade ett svagt plus, det billiga gravtestet visade ingenting medan RSFUs gravtest visade ett väldigt svagt plus. Jag vågar inte hoppas på något då jag har fått ett för tidigt missfall tidigare men ska för säkerhets skull kontakta MVC när nyårshelgen är över så att de kan hjälpa mig att kolla vad det är för något och om det är något. För som jag har förstått så kan även Äl-stickorna påvisa en graviditet då hormonen är väldigt lika varandra och gravtesten kan vara negativa för att jag kanske är låghormonad. Jag vill önska er ett GOTT NYTT ÅR och skriv gärna mera om ni har flera tips på hur allt kan ligga till. :-) Kram
 • 6

  Maddie84

  5 Maddie84

  Lycka till hos mvc, hoppas du får de svar du söker. Blir spännande att höra hur det gått för dig sen. Gott Nytt År! =D
 • 7

  Aodwaz

  0 Aodwaz (gäst)

  ivermectin buy canada - ivermectin tablet price ivermectin otc