FruGreen

1 FruGreen

10748 visningar

Massa gravidsymptom men inget plus!

Hej! Jag misstänks ha haft ett missfall förra månaden och på mensdagen började jag blöda smått. Pyttelite. Sen fick jag jätteont å mådde illa och blödde i totalt 9 dagar. Pratade med barnmorska å hon tyckte det lät som missfall. Sen kom ÄL som vanligt och en vecka efter ÄL kändes det som nålstick i magen. Sen dess har jag mått illa (efter frukosten), haft rikliga flytningar, det har känts som träningsvärk i magen och i ryggslutet. Jag har jätteömma bröstvårtor och är jättetorr i halsen. På det så är mensen 4 dagar sen... hittills... tog ett gravtest imorse (clearblue testa tidigt) men det är negativt. Syns ett jättesvagt streck om man anstränger sig. Tror dock det är spökstreck. Är jag skengravid tro?

1204 Svar (äldsta svaret först)
  • Mensen är ju inte försenad om man är skengravid.. tycker du ska köpa ett digitalt test ist o prova ;) dom är kanonbra fick svinsvagt på sticka men med digital ett plus när jag va gravid med minsta pojken som nu är 4 månader :)
  • 2

    FruGreen

    1 FruGreen

    Åh vad bra! Är du säker? Jag funderade på om jag är låghormonare men läste i nån tråd att det inte finns folk som är det. Å isåfall måste jag vara skengravid. Har alltid haft regelbunden mens och visst kan det ändras men då skulle jag inte haft så många symptom på graviditet. Har så ömma bröstvårtor så det känns som att man drar dem mot asfalten när man rör dem. Haha. Hoppas så gärna på ett plus men när testet visar negativt så blir man fundersam. Jag använde ett digitalt 1 eller 2 dagar innan jag testade med 'testa tidigt' men ska testa på bim+10 med ett digitalt igen :)
  • Ja. Har aldrig läst eller hört om nån som inte fått mens när dom varit skengravida. Är man skengravid är det ju bara hjärnan som är lite korkad hjärnan kan ju inte påverka mensen mer än om man tex är stressad eller så men det har du nog hört:) Som sagt mitt test på stickan va svinsvagt o helt ärligt syntes det inte förrän efter 30 min gått o de va verkligen knappt så man såg det.. haha men jag tycker jag ser ett jätte jätte svagt streck på dina bilder faktiskt:)