FruGreen

1 FruGreen

3490 visningar

Massa gravidsymptom men inget plus!

Hej! Jag misstänks ha haft ett missfall förra månaden och på mensdagen började jag blöda smått. Pyttelite. Sen fick jag jätteont å mådde illa och blödde i totalt 9 dagar. Pratade med barnmorska å hon tyckte det lät som missfall. Sen kom ÄL som vanligt och en vecka efter ÄL kändes det som nålstick i magen. Sen dess har jag mått illa (efter frukosten), haft rikliga flytningar, det har känts som träningsvärk i magen och i ryggslutet. Jag har jätteömma bröstvårtor och är jättetorr i halsen. På det så är mensen 4 dagar sen... hittills... tog ett gravtest imorse (clearblue testa tidigt) men det är negativt. Syns ett jättesvagt streck om man anstränger sig. Tror dock det är spökstreck. Är jag skengravid tro?

19 Svar (äldsta svaret först)
 • Mensen är ju inte försenad om man är skengravid.. tycker du ska köpa ett digitalt test ist o prova ;) dom är kanonbra fick svinsvagt på sticka men med digital ett plus när jag va gravid med minsta pojken som nu är 4 månader :)
 • 2

  FruGreen

  1 FruGreen

  Åh vad bra! Är du säker? Jag funderade på om jag är låghormonare men läste i nån tråd att det inte finns folk som är det. Å isåfall måste jag vara skengravid. Har alltid haft regelbunden mens och visst kan det ändras men då skulle jag inte haft så många symptom på graviditet. Har så ömma bröstvårtor så det känns som att man drar dem mot asfalten när man rör dem. Haha. Hoppas så gärna på ett plus men när testet visar negativt så blir man fundersam. Jag använde ett digitalt 1 eller 2 dagar innan jag testade med 'testa tidigt' men ska testa på bim+10 med ett digitalt igen :)
 • Ja. Har aldrig läst eller hört om nån som inte fått mens när dom varit skengravida. Är man skengravid är det ju bara hjärnan som är lite korkad hjärnan kan ju inte påverka mensen mer än om man tex är stressad eller så men det har du nog hört:) Som sagt mitt test på stickan va svinsvagt o helt ärligt syntes det inte förrän efter 30 min gått o de va verkligen knappt så man såg det.. haha men jag tycker jag ser ett jätte jätte svagt streck på dina bilder faktiskt:)
 • 4

  FruGreen

  1 FruGreen

  Okej tack för svar! Är bara att vänta tills bim+10 å om det inte visar något då så får jag vänta ytterligare några dagar. :) då har vi ju uteslutit skengravid iaf :-P
 • 5

  FruGreen

  1 FruGreen

  Testade med cleablue digitalt. Är på bim+6. Va så nyfiken. Men det var negativt. Har bestämt mig för att vänta till söndagen den 15e innan jag tar ett nytt test. Undrar hur vanligt det är att plussa sent... om man räknar som barnmorskan gör så är jag i vecka 5 nu. Illamående, träningsvärk och rikliga flytningar är kvar. Blöder dock inte i tandköttet längre när jag borstar tänderna...
 • 6

  Mille87

  5 Mille87

  Hur vet du att mensen är sen egentligen, efter ett mf? Den kan vara oregelbunden pch hormonerna kan spöka efteråt. Jag vet att det är så svårt att vänta några dagar, man blir ju så otålig. Ett tips är att köpa Clear Blue Early, de visar mycket tidigare än digitala och vanliga Clear Blue. Håller tummarna att du är gravid och att det isf går bra denna gång :)

 • 7

  FruGreen

  1 FruGreen

  För missfallet kom under mensveckan och eftersom det var så tidigt kom min ÄL som vanligt. Därför borde min mens börjat den 3 okt. Gissar på att jag är låghormonare och har beställt känsligare graviditetstest. Är jag inte gravid så ska jag ringa barnmorskan när min nästa mens uteblir.:)
 • 8

  FruGreen

  1 FruGreen

  Kan lägga till att jag aldrig visade plus då när jag misstänks haft missfall. Går bara på barnmorskan gissning.
 • 9

  Mille87

  5 Mille87

  Fast det kan rubba menscykeln även om det är tidigt. Även ett positivt ältest måste inte betyda att man faktiskt har äl, den kan utebli iaf. Jag har själv haft en del missfall, så vet också att kroppen kan återhämta sig fort. Om du är gravid, så borde de känsligare testet iaf visa ett så pass tydligt streck att man slipper tvivla :)

 • 10

  FruGreen

  1 FruGreen

  Okej. Jag har inte fått ältester att funka på mig utan jag har haft koll på sekretet. Håller tummarna å om det är negativt så kommer jag storböla :-/ känns ju som att mens eller plus borde komma snart :)
 • 11

  FruGreen

  1 FruGreen

  Tack för att ni svarat :) jag hör av mig när jag testat igen å hoppas ni håller tummar å tår för mig <3
 • 12

  FruGreen

  1 FruGreen

  Nu har mina bröstvårtor blivit mörkare oxå. Spännande!
 • 13

  Mille87

  5 Mille87

  Hur har det gått? :)

  Min älstegring är väldigt kort, tex om jag testar en gång/dag så kan stegringen vara under kvällen och då missar jag den. Så därför brukar jag testa två gånger/dag de dagar jag tror jag har äl. Man kan gå på sekretet också :)

 • 14

  Vivann

  4 Vivann

  Håller tummarna! Har du testat igen?

 • 15

  FruGreen

  1 FruGreen

  Bim+11 idag. Testade igår. Negativt. Hade molvärk i magen på dagen (som träningsvärk, inte mensvärk) och när jag kom hem å kissade så blev det som snor på pappret med pyttepyttelite blod. Satte i en ren binda för tänkte att då kanske mensen kommer, men nej. Bindan va ren när jag skulle ta en dusch. När jag duschat gick jag å la mig och nu när jag klev upp inatt så var det fortfarande INTE ett spår av mer slemblod eller blod över huvud taget. Vad är det som händer?
 • 16

  Vivann

  4 Vivann

  Jag hade nog kontaktat gynekolog om jag var du. Vill inte verka negativ men cykeln kan rubbas ibland av olika orsaker men en gynekolog skulle ju kunna berätta vad det är som pågår. Lycka till!

 • 17

  FruGreen

  1 FruGreen

  Jag hörde ju av mig till barnmorskan förut å då sa hon att jag skulle höra av mig vid nästa menstruation om den inte kommit igång. Får jag ingen rikrig mens så hör jag av mig för jag brukar ha jättemycket blod de första dagarna. Blöder fortfarande pyttelite men har ingen mensvärk. Jag brukar ha jätteont, det har jag inte nu. Så något fel är det. :-/
 • 18

  FruGreen

  1 FruGreen

  Nu ÄNTLIGEN kom mensen. Jättekonstigt att den började såhär men nu vet jag att min kropp kan göra såhär oxå. Säkert varit stress på jobbet nu när vi fått nya chefer. Bara att ta nya tag å fortsätta hålla koll på ÄL. :)
 • 19

  FruGreen

  1 FruGreen

  Jag verkar ha fått ett till missfall. Kom ut idag. Det såg ut som en mask ungefär. Med navelsträng. Fan vad surt det här är...