izza706

3 izza706

8284 visningar

Målnande värk vecka 4

Hej! Jag har den senaste månaden mått illa varje dag, haft ömmande bröst, mina bröstvårtor har vart så fruktansvärt ömma att jag inte kunnat nudda dom, Vart hur trött som helst runt 7-8 på kvällen, Kissenödig hela tiden och HUNGRIG. Har även vart smått grinig och nu senaste veckan har jag även fått som en målnande värk, ungefär som mensvärk fast mildare. Någon som känner igen sig i detta och visat + så att säga ;)? Skulle legat på dag 6-7 i min menstruation nu egentligen, Därav min fråga:) Kan även tillägga att vi försökt bli med barn konstant i 4 månader nu! Ha det fint.
1600 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  Enda sättet att få reda på det är ett grav-test =)

  Men jag hade oxå den där molande värken, det är livmodern som växer =)
 • 2

  izza706

  3 izza706

  Hehe glömde tillägga i mitt inlägg att test skall köpas!Jag satt och funderade igår på om det var det, Hoppas! Uppdaterar senare idag med svar!Spännande.
 • 3

  Daria

  0 Daria

  Alla de symptom som du nämner kommer av att bebisen + livnodern har vuxit sig stora.. och då du inte tror du är i mer än v. 4 så kan du omöjligt känna av något sådant.. din livmoder är som en liten pingisboll just nu. Så det är snarare längtande symptom. :P

  Och till alla er som frågar innan test: gör test! Det är ENDA sättet att veta (förutom UL då, som ändå inte visar något föränn vecka 6-7 och då är det ändå mycket svårt att se något alls, om möjligt en liten prick.

  Så ta det lugnt alla ni som vill bli mammor, tålamod är A och O både innan ni blir gravid, under tiden och framför allt efter: tålamod! ;D

  Massa kramar!