BabyJane89

2 BabyJane89

8858 visningar

Gravid?

Börjar bli frustrerad.. Jag och min sambo har i snart ett halvår försökt att bli gravid men efter åtskilliga test har dock alla visat negativt..

Så i fredags när jag skulle hämta han börja må så himla dåligt men efter en stund gick det över, och nu har jag haft denna illamåendekänslan varje dag + konstig smak i munnen..
Att tillägga är att jag drog en visdomstand förra veckan och trodde det va pga det..

Men bestämde mig för att göra ett test i morses och det visar ett VÄLDIGT svagt plus (ena strecket syns knappt) Nån som vart med om liknande? Ska göra test närmare när jag ska ha mensen och se vad det säger.

Har även en annan fråga, då min mens inte har vart som den ska dom senaste 4 månaderna istället för rejäl blödning kommer den som bruna flytningar räcker med tunna trosskydd.. nån som har haft samma ?

Tacksam för svar, ska dock kontakta gyn nån dag och kolla upp allt :)

14 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Ma2010

  4 Ma2010

  Jag vill inte ge dig falska förhoppningar men har iaf hört att ett plus är ett plus.. Men ta ett nytt test o se vad det säger.. Kanske hjälper om du väntar nån dag oxå för ett säkrare resultat. Lycka till!! =)

 • 2

  carolajni

  0 carolajni

  jag hade så svaga streck så jag ´trodde det inte va nå streck. men de säger att man ska kunna fånga strecket på bild. prova det. o ser du det på bilden så är det positivt.

  jag hade som bruna flytningar förut o ingen mens o den kom lite hursomhelst. då var det tydligen något med gulkroppshormonet som styr ägglossning eller så.

  har du haft bruna flytningar nu efter att det visade plus?

 • 3

  Weasel

  2 Weasel

  Grattis! Du är med största sannolikhet gravid!

  Jag fick ett verkligen supersvagt plus, men förutsatte att jag var gravid. Sen vid inskrivningen hos bm bad jag få göra ett där också, för att verkligen vara säker, och då var det ingen tvekan!

 • 4

  atarinak

  5 atarinak

  Jag har haft oregelbunden ÄL och har fått extremt lite mens när jag inte haft ÄL. Kan vara en förklaring till din annorlunda mencykel. Men ett pluss är ett plus. Så grattis!!
 • 5

  Sandraa87

  4 Sandraa87

  Prova köp clearblue digital där det står "gravid" eller "ej gravid". Fast det är klart, testar du för tidigt så kanske det inte finns tillräckligt med hcg-hormon och du får ett "ej gravid" i rutan.. Men ett plus är alltid ett plus så du är troligen gravid :D

  Lycka till :)

 • 6

  Ujsan

  0 Ujsan

  Mitt graviditets test som jag gjorde när jag väntade min dotter visade ett svagt plus och det berodde på att jag gjorde det så tidigt i graviditeten. Det kan ju vara så att det är samma sak för dig och att det är därför det syns så svagt.

  Det tar tid att bli gravid. De flesta bli gravida inom ett år, så jäkta inte. Skulle du inte vara gravid nu, så kommer det så småningom :)

  Min mens är precis som din  och jag behöver aldrig ha riktiga bindor vid min mens.

   

  Lycka till!

 • 7

  Hanna_88

  0 Hanna_88

  Första testet jag tog var ytterst svagt. typ bara jag som kunde se det :P men några dagar senare var det mycket tydligare. lycka till

 • 8

  Lufs89

  4 Lufs89

  Testa igen närmare mens. Jag plussade med RFSU extremt tidigt, fick dock missfall. Vi har också försökt i ett halvår ungefär och min mens har blivit helt konstig. Tror att det är för att man hoppas och stressar mycket. 

  Min mens har gått från att vara regelbunden till att vara sen två veckor. Jag har ibland blött i över en vecka och ibland bara en dag. Helskumt. 

  Vilket test använde du?

  Hoppas du får ett starkare plus!

 • 9

  _anni_

  4 _anni_

  Jag fick också ett väldigt väldigt svagt plus på mitt första test. Blev ledsen eftersom jag knappt kunde urskilja det ch trodde då inte jag var gravid. Väntade 2 dagar, såg även då ett svagt plus. Köpte då ett till dagen efter Clearblue, där det står klart och tydligt GRVID eller ICKE GRAVID. Då stod det gravid. =) Prova det!

   

  Lycka till!

 • 10

  Valpen

  3 Valpen

  Jag vet att mycket jag skrivet dem senaste dagarna har lksom var lite gllädjedödande men det är för att jag lever i nuet och vågar kanske mer rakt ut säga saker.

  Dit plus kan sannorlikt vara så att du är Gravid i så fall grattis :)........men sen så kan det även vara så att det är början till ett missfall .......många kvinnor går och är gravida och märker inte ens av att dem får ett missfall när mensen kommer eller dem väntar på den några dagar och tror bara på att den kränglar lite. Min BM sa detta till mig den gång då jag testa hos dem och pluset var så svagt att antingen är graviditeten helt nyfräsch eller så har du början till ett missfall.

  Vad man kan göra är att vänta tills den dagen då man är säker på att HCG är högt för att visa om man är gravid eller ej .......så behöver man inte gå och oroa sig i onödan.........................LYCKA TILL

 • 11

  BabyJane89

  2 BabyJane89

  Tack alla som svarat, ringde ungdomsmottagningen och vi konstaterade att jag skulle testa igen om ca1 vecka då han trodde det skulle bli som tydligast.

  Så nu håller jag tummar och tår för att det är nått (men inte hela världen om det inte är det heller) Har ju dock världens bästa sambo och näst intill ett perfekt liv just nu (bara ett barn som fattas i princip :P)

  Värsta är bara allt man går och nojjar över i en sånhär situation då man försökt en längre period =/

 • 12

  baby87

  5 baby87

  Hej.

  Jag håller med dom som rekomenderat ClearBlue Digitalt test, jag fick " GRAVID" 4 dagar före beräknad mens dag, såg inget på dom här stickorna, inte nått sånt test, inte förrän 3 dagar efter beräknad mens dag.

  Så jag ska själv köpa ett idag faktiskt, ev gravid med barn nummer 2 <3

  Lycka till!

 • 13

  BabyJane89

  2 BabyJane89

  Kan uppdatera med att det måste vart nått fel på testet jag tog
  då det visa sig att jag inte va gravid den här gången heller :(

  Men skam den som ger sig!  När tiden är inne är det min tur med :)

 • 14

  baby87

  5 baby87

  Hej hej...

  Jag har kollat med flera test, olika senaste dagarna.
  är BIM+6 i morgon & har bara fått ett svagt plus, resten är negativa.
  Köpte ett digialt test från clear blue igår efm, tog det direkt vid 17 tiden (dumt av mig!) & det stod ICKE GRAVID...

  vaddå förvirrad man blir??
  Tänkte smart idag nämligen, att man inte tänker på det tidigare, man blir ju så orolig av svaga plus & olika svar från dag till dag...
  Tänk om jag BARA testat med det där testet som visade SVAGT men SYNLIGT plus (sambon såg det också!) då har jag ju tolkat det som att jag var gravid, då hade det ju inte varit nååå problem alls nu....
  Men istället testar man hela tiden för att man har test hemma, olika tidpunkter & tätt, negativa test men nu i efterhand, KLART det inte visar nått när urinet varit i blåsan max 3 timmar xD

  Hade ju även svaga plus med min dotter...men nog var jag gravid allt :)
  Ska testa mig på måndag igen, morgon urin & sen inte testa nå mer.....gravid eller ej, orkar inte hålla på...det sätter fanken griller i huvudet på en!