sannamarsbebis

0 sannamarsbebis

1329 visningar

Knasig fråga vecka 20

Behöver råd! Det gäller lägenhet . Vi bor nu i en tre på markplan med trädgård, väldigt smidigt men jag känner mig inte alltid så trygg o känner att folk kan se in lite för mycket o de är jobbigt speciellt när man har en äckelgubbe till granne som konstant glor in ! För övrigt älskr jag lägenheten tvättmaskin o allt finns i lägenheten! Den är dock svindyr:/ vi har fått chansen att byta med en tjej som bor i ett lägenhetshus på fjärde våning, havsutsikt från hela lägenheten som är uuunderbar ,lägenheten känns underbar men vad som känns tungt är att den ligger så högt upp och parkeringen ligger inte precis utanför :/ Så finns de ngn härinne som bor högre upp o känns de tungt att ha barnvagn osv? Hiss finns ju där med! Kanske är jag för bekväm :/ men som sagt jag behöver tips detta ska bestämmas idag! Min oro är att jag inte känner mig trygg o hur ska då min bebbe känna sig trygg? Supertacksam för svar :)
8 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag bor i stan på 2 våningen, så det kommer blir ett par trappor upp och ner med barnvagn! Men om ni till och med har hiss i den nya?!
  Personligen vill jag bo längst ner då får barn. Så vi letar en lägenhet som ligger på bottenplan nu. Du kan ju alltid dra för persiennerna eller varför inte ha stora gardiner och blommor så dom inte ser in så mycket ?

 • 2

  AnDa

  3 AnDa

  Om det finns hiss så är det väl inget att tänka på egentligen? Verkar som att du är osäker på något annat än bara att det är "högt upp"....? 

  Har hört att det är bra med lite promenader ;) hehe

  Lycka till vad ni nu än bestämmer er för.

 • 3

  aariicoow

  5 aariicoow

  Jag bor i en 3:a på 3:dje våningen. Ingen hiss eller nått..

  Jag skulle vara i rena rama drömmen om jag kunde få den lägenheten som ni hade planer på att byta till..

  Lycka till :)

 • Hej

  Vi bår på 4:e vån utan hiss men vi kan ha vår vagn nere i källaren för vi hr ett matföråd där... vi letar oxå lgh men hade vi haft hiss så hade vi nog inte flyttat!! De blir en del muskler som byggs :P

  Lycka till hur du än gör men jag hade iaf flyttat!

 • 5

  Angel.L

  5 Angel.L

  när min ditter föddes bodde jag och min sambo och vår dotter förståss i en etta på 3e våningen utan hiss. vi flyttade nite för att det var jobbigt med trappor utan att lägenheten var så liten. så vi flyttade till en 2a på 6 våningen med hiss :).. och våran parkering ligger långt här ifrån :).. det är inget jobbigt i hissen :).. det är så smidigt! det blir ju ii stort sett samma för dig :).. för att stå still i en hiss är ju inte så jobbigt ;).. och sen är det ju bara att gå ut :).. och parkeringen ändrar väll inte plats för att du flytt<r upp ett par våningar? ;) jag tycker det låter osm ett riktigt kap!!! jag hadde varit jätte glad om jag fick den chansen :).. Lycka till och hoppas du trivs bättre där om du väljer att flytta upp :)

 • 6

  Eiixirt

  0 Eiixirt

  Hehe jag vet allt om folk som tittar in genom fönstren ;) Mitt hus ligger just brevis vägen, har trottoaren asfalterad direkt upp mot huset.. är lite nivåskillnad så det är ca 40cm upp till fönsterkarmen.

  Detta är vältigt frestande för människor som går förbi ;) Folk tittar in bara för att dom kan! Vi har löst det problemet med att ha persiennerna halvöppna, man ser ut, men inte in... Har "draperi-gardiner" sånna med trådar. Och en tänd lampa... det får ögat att fokusera på gardinerna  ist för det som finns där innanför.

  Har även en massa dagisbarn som går förbi till lekparken, så jag har ställt upp mina virkade amigurumifigurer i fönstret så har dom nåt kul att se på ;) tror det blir nåt jultema i vinter ;)

  Ja det va bara tips på om du vill bo kvar o slippa lite insyn :) Men om du vill ha den andra lägenheten och den är billigare och det finns hiss så låter det ju superbra!!

 • 7

  LyxMamman

  5 LyxMamman

  Heii, så länge det finns hiss så är det ju ingen fara. Det är värre om det inte finns någon när man ska konka alla saker upp och ner varje dag. Men tvättmaskin i lägenheten är för mig ett krav.

 • 8

  sofia74

  0 sofia74

  Tycker det låter mysigare med havsutsikt än äckelgubbe ;) Finns det hiss i den nya så är det väl lugnt! :)