mammaochderek

4 mammaochderek

1326 visningar

Vad tror ni ??

Allt börja med att vi var ett par i 3 månader skaffade en gemensam 3a ihop som jag bor idag ensam i och han i en 2a fast han står kvar som del ägare med mig ännu på 3an med mig ,och han låg i skildsmässa medans vi var ett nytt par med sina barns mor . Han förändrades med tiden troligen för sin skildsmässa , så vi gick skilda håll som vänner . Men vi börja träffas igen umgicks gick ut gjorde roliga saker ihop , sen slutade det med att vi började ha sex med varandra för vi båda gillade vårat sexliv väldigt mycket och ännu idag . Fast vi umgås som vänner med , men ibland känns allt vi gör ihop så känslosamt på samma gång , vi kan helt plötsligt mysa ihop i soffan som vi vore ett par , pussas uppet in för vissa människor vi känner , prata känslosamt med varandra . Bonde situation nu , jag måste flytta har inte råd att bo själv i 3an , han blir bostadslös i feb den han hyr av ska sälja lägenheten , vi båda ska byta till en billig 3a att bo ihop i så länge tills jag hittar eget är det prat om i nu läget för han och barnen hans ska ta över den sen . Men sen så vet man ju inte hur han tänker att bo under samma tak när vi är så intima med varandra och ändå ska ha olika rum :/ han har svårt att vara i från mig idagen,s läge , han vill ses ofta . Ändå säger han att han inte vill vara tillsammans med mig , att han vill leva ensam för att han har för left 14 åriga relation med moden till barnen. Att han inte vill ha fler barn och inte gifta om sig . Nåt jag vill ha ett barn och gifta mig i mitt liv. Vi köpte julklapp till varandra , han fira jul halva med min familj . Han säger att han tycker om mig . Ibland känns det som han döljer sanningen för mig, att han vill vara med mig men inte vågar säga det eller säger annat för han inte är klar med dig själv . Vad tror ni om honom ? Nån med nå erfarenhet av deta ??
3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Liiaaa90

  4 Liiaaa90

  Kan du inte bara fråga honom rakt ut, vad det är han vill? Känns ju lite elakt mot dig om han bara leker med dig och dina känslor, när du vill mer än vad han vill.
 • Ibland kan det nog vara svårt att veta själv vad man vill, även om han verkar vilja så vill han ändå inte gå in i de helhjärtat, kan va så för att hans förflutna varit kasst å han omedvetet förknippar ett förhållande med något so inte blir bra. Eller så behöver han bara känns sig "fri" ett tag för att få tillbaka känslan att vilja ha ett förhållande. Om han och du finner varandra som ett par och älskar varandra tror jag att han kommer vilja ha barn och gifta sig. Vem vill inte ha en riktig familj med någon man faktiskt älskar. Viktigt är nog hur du fungerar med hans barn beroende på hur mycket de bor hos han. Min sambo och jag blev tillsammans och han ville inte ha fler barn, och jag inte ville ha. nu vill båda. 
  Men om du känner att det inte händer något och tiden drar iväg tycker jag inte du ska snöa in dig för mycket på just han. Det finns säkert någon annan där ute som vill ha abrn med dig och gifta sig. Lycka till!!

 • 3

  juliet

  3 juliet

  Om du är villig att ge killen tid att bestämma sig är det ju okej at strula med han för ni har det ju bra men om det inte blir mer än så sedan och ett liv utan barn förstår jag inte är på tal och det ska du inte offra heller det får han på köpet om han önskar en relation med dig fullt ut. när du bestämt dig så fall inte tillbaka för då hittar du aldrig rätt om du väljer att gå alltså men ge han tid. kram

  7Juliet