EmmaAyana

2 EmmaAyana

11442 visningar

Hur tidigt plussade ni ?

Hej allihopa! Tror jag går in i vecka 3 nu och har känt symtom i över en vecka. Har testat grav test förra veckan och visade negativt. Inte så konstigt haha. Lite väl tidigt. Men finns det någon som plussar i vecka 3? Mvh emma :)
1920 Svar (äldsta svaret först)
  • Jag plussade i 3+5 med en vanlig sticka, men kände redan kring 3+0 att något var pågång. Testet var negativt i v.3+3 så tog 2 dagar från negativt test till positivt :) håller tummarna för dig.
  • 2

    admin

    7 admin

    Det är inte alltför ovanligt att få negativa till fram till BIM +9-10...så testa igen och lycka till!

  • Jag plussade ÄL + 6 och 8 dagar efter samlag. BIM - 10 Väldygtvsvsgt men 4 dagar senare superstarkt. Så nu ska jag få göra ett tidigt ultraljud för att se vad dom står på. När jag plussade så köpte jag iofs ett clearblue digital några dagar senare och det stod det 1-2 veckor. Mår illa som en gris och tar nu Lerigan (6+2 enligt min sista mens). Snacka om hög hormonhalt. De andra barnen har jag inte ens upptäckt förrän i denna vecka jag är nu och bara pga utebliven mens och län ska av graviditet. Illamåendet kom då någon vecka senare. Min första plussade jag flrst i vecka 11. Då också med lite illamående från och till. Så vi för se. Kanske är det twins där inne ^^