Isabellenorgren

2 Isabellenorgren

2048 visningar

Så konstigt.

Hej Alla. Skulle vilja be om hjälp eller råd. Det är så att jag hade sista mens den 31/12. Ägglossning den 14de januari och den 28de januari hade jag en liten blödning och sedan dess har jag mått pyton och molnande värk i tjejmagen. Gjorde idag ett cb test men visade negativt och jag skulle gissa att den lilla blödningen för knappt en vecka sedan var en Nid-blödning, för de kom en dutt på papperet sedan inget mer alls. Är det för tidigt att testa sig 6 dagar efter en nid-blödnikg? Beräknad mens är i morgon (4/2).
29 Svar (äldsta svaret först)
  • Hur säker är du på att du hade äl 14/1? En nidblödning inträffar oftast ett par dagar till någon vecka efter äl, dvs när ägget fäster och bäddar in sig i livmoderslemhinnan. Så 28/1 är för sent för det om äl nu var när du tror. Testa igen om några dagar om mensen inte kommer.
  • Hej, kollade såklart fel datum, det var den 21 januari jag hade ägglossning och kände tydligt att jag hade eftersom jag lärt mig symtomen. Jag ska testa på onsdag om inte mensen kommit för har ju såna symtom sedan den 28de men inget händer så har inte mensen kommit på onsdag eller det visar negativt så ringer jag kvinnokliniken. :)
  • Okej. Äl har man ca 14 dagar före mens, +/- 2 dagar, så du är nog lite tidigt ute med gravtest. Runt bim är det läge att testa igen :)