medine

3 medine

1172 visningar

Han rör inte på sig :( vecka 34

Han har inte rört sig nästan ingentig i två dagar han ligger med huvudet neråt plus att jag har såå jä*** ont i ryggraden det känns som att den ska gå sönder i 2-3 bitar, kan varken sitta eller ligga men är lite orolig att min bebis inte har rört på sig så mycke som han brukade göra vet ni vad det kan bero på ska jag ringa min barnmorska??

4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  anirac1

  5 anirac1

  Om du känner dej orolig så ring din bm el till fl. Min bm sa att om man bara känner ngt ett par gånger om dan så är det ingen fara det du kan testa är dricka ngt riktigt kallt som typ isvatten. lägg dej ner så kommer du förmodligen känna bebben. för då de blir kallt i magen försöken den komma undan kylan ;)

 • 2

  San87

  0 San87

  Håller med anirac1 är du orolig ring till Bm.

  Men ibland kan man känna mindre och mer, de är så olika för varje dag. 

 • annars kan du ringa in direkt på förlossningen kanske du får komma in för kontroll

 • Har också haft det så ett par tre dagar men nu har han börjat röra sig mer igen. Tror det var nån växtspurt för magen blev mkt större på bara de dagarna. Tror även att lugnet avslutades med att han ajönk längre ner, så han vilade väl upp sig inför det. De har ju inte alls lika mkt plats längre och går upp 250g i veckan, så de sover väl mkt för att orka. Hoppas allt är bra med din lille.