dance_liisa

5 dance_liisa

10371 visningar

Gröna flytningar o tryck neråt? vecka 25

Varnar redan nu, detta inlägget kan ses som äckligt o stötande!!! Jag är i v24+1(25) Igår tryckte lillan på ordentligt neråt o jag tömde både urinblåsan o tarmen ett flertal gånger. Idag har hon fortsatt ligga lågt men trycker inte så mycket längre, dock har hon varit väldigt lugn. Vet att de tar vilodagar ibland så har inte tänkt på det så mycket förrän nu när jag var på toa. Hade fått nån gröna konstiga flytningar i trosan o när jag torkade mig va det ganska rikligt på pappret. Tog av trosorna o visade mamma som sa att jag skulle ringa in till BM direkt eftersom jag känt mig varm, hängig o inte kunnat äta ordentligt på hela dagen. Dom lät oroliga över att det hade varit tryck neråt, minskad aktivitet o nu gröna flytningar men eftersom jag inte hade ont så skulle vi avvakta till imorgon o komma in på undersökning. Sitter o söker på gröna flytningar nu o jag hittar mest svar om svamp, infektion, bakterier, klamydia (någons huvud kommer rulla om det skulle va så) men även svar om att det KAN va slemmpropp o att det måste kollas! Vet att jag bara kan avvakta men undrar om någon varit med om samma sak? Förlåt för ett långt o äckligt inlägg..
4 Svar (äldsta svaret först)
  • Jag skulle ringt förlossningen eller gynakuten å åkt in tror jag. Är i v 24+1 idag jag med.. Jag har haft/har problem med sammandragningar men utan tryck neråt å det är än så länge ofarliga sammandragningar men skulle jag få som mensvärk och tryck neråt sammtidigt så skulle jagåka in direkt sa dom. Jag har resonerat som så att det är bättre att åka in en gång för mycket än en gång för lite.. Hoppas allt är lugnt! Lycka till!
  • jag ringde ju, det skrev jag. eftersom jag inte har ont så avvaktar vi till imorgon men om det börjar göra ont eller förändras på något sätt så ska jag åka in direkt, det kom jag o hon i telefonen överrens om. jag känner likadant, dom SKA kolla mig för det kan inte va rätt, tar det säkra före det osäkra men eftersom jag fått nån liten buff från insidan så känns det som om jag kan vänta till imorgon. tack, o roligt att vi är beräknade samtidigt! :)

  • Jag hade grönt slem ganska rikligt ett dygn före förlossning