Mamma1988

0 Mamma1988

1142 visningar

Ni som är gravida kan ni hjälpa mig? Börjar bli orolig. vecka 6

Hej!
Jag och min pojkvän misstänker att jag är gravid, har gjort 7 gravtest men de visar inget på dom, har fått en tid till gyn på onsdag för att göra ett ultraljud. Jag har en son sedan tidigare förhållande.
Varför tror ja nu att jag e gravid, joo ja mår illa till o från, äter som en gris, sugen på godis hela tiden (helst choklad, men får inte äta de, har mjölkallergi), ont i ryggen, springer o kissar hela tiden, mensen e 2 veckor sen imön, känns som magen blivit större (går helst i mjukisar hela dagarna även fast ja helst vill gå i jeans).
Va tror du, tror du de e en bebis på gång till oss?
Skulle kännas så sjukt bra, inet bara för att jag vill ha en till unge nu utan för att pojkvännen hade de svårt att få barn me sitt ex.. Vet att de e en åldersskillnad mellan oss då han e 36 o ja e 22. Men men..

Men nu när vi haft sex dom två sista gångerna och när ja går på toa efter så kommer en ljus ljus rosa blödning, jätte jätte lite men va kan de vara? Något farligt? Någon som varit me om de?

Lite frågor att svara på, någon som kan hjälpa mig?
Ha de bra! Kram

2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Mamma1988

  0 Mamma1988

  Nä men om vi bortser gravtesten. Va tror du då?
  Ja har haft 2 missfall innan ja fick sonen o då visade de sig inget + heller. Men på sonen gjorde de de.
  Även om ja hoppas på att ja ska va gravid o har gjort de varje dag som mensen ska komma så har den bara varit sen me 3-4dagar max.

 • håller med lillfisen. jag tror inte heller du är grav. 7 tester låter väldigt mycket för att det ska vara något. de är väldigt känsliga jag fick mitt plus några dagar innan min beräknad mens tom. så ja särkilt när du har gått 2 veckor över tiden så borde ett plus har kommit i såna fall. och ja man kan vara sken grav. jag har sj varit det..men du får väl vänta och se vad ul. säger. lycka till