sipepjennie

3 sipepjennie

1246 visningar

Fortf plus efter misstänkt tidigt mf, kan jag hoppas? vecka 5

Hade jättekonstig blödning för 2 veckor sedan, någon dag sen mens, lite mindre än vanligt o blödde bara ca 1 dag.. 4 dar senare blödning i ca 1 timme, sen inga rosa flytningar förrän igår.. Jag kan tillägga att jag vid båda tillfällena hat sex dagen innan blödning/rosa flytning.. Hade en bakteriell vaginos när jag hade ägglossning.. Hade den här första kortvariga blödningen i lördags, flytning i måndags sedan dess inget, men mer graviditetssymtom för varje dag.

Jag trodde jag fick mf i lördags men gjorde gravtest i måndags kväll, lite svagt men klart pos. Idag lite starkare. Tror ni jag kan hoppas på att det inte var ett mf? Annars borde jag väl ha haft neg test idag när det ev missfallet skulle ha varit så tidigt som v. 4+0?! Jag tänker att d kan vara slemhinnorna som blöder lite då de är ansträngda efter både skrapning i januari o bakteriell vaginos på det?!

 

Tacksam för o höra era erfarenheter :) Är ju lite för tidigt ännu för att kunna konstatera frisk grav med VUL... :/

2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Maria90

  5 Maria90

  Med min dotter så blödde jag färskt blod efter varje gång vi hade sex! Jag har väldigt sköra slemhinnor som lätt går sönder. Så det var nog så för dig med:). Ring bm och rådfråga:)
 • 2

  Lovelove

  3 Lovelove

  Jag stört blödde i v 7.. Dem sa att det va ett missfall! 2 veckor senare fanns det lilla livet andå kvar.. Idag är hon 2 år! Det finns absolut hopp, 2 av mina närmsta vänner har blödit som du flera gånger under sina graviditeter men ändå fortsatt va gravida! Det possitiva är att du inte skriver nått om att du har/haft ont! Be om att få komma på en koll! Håller tummarna!