juliaeva

5 juliaeva

1459 visningar

gravid el missfall? vecka 6

Jag skulle eller är fortfarande inne i vecka 6? fick kramp i magen igår under eftermiddagen och blödde en del mens liknande blod under någon timme sen börja det lugna ner sig. ringde barnmorskan i morse, blödde fortfarande jätte lite ljust blod. hon sa att det bara kunde vara någon tillfälligt blödde jag mer under dagen skulle jag ringa gyn. vet inte om jag ska vara ledsen eller glad. kan det vara ett missfall? missfall borde väl pågå lika länge som man i vanliga fall har mens? 

4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  mrs Boyle

  5 mrs Boyle

  Jag har haft missfall 3 gånger och varje gång har varit lite olika. Första gången kom blodet utan kramp, den kom lite senare. Andra gången hade jag jätteont i ryggen och sen bödde jag jättemycket i stötar. Tredje gången kom bara lite blod.

  Jag tycker du ska ringa GYN och få en tid till att kolla dig. Det är olidligt att gå och fundera.

  Lycka till och jag håller tummarna!

 • Instämmer med fru Boyle, se till att de kollar dig, du kanske måste kräva undersökning så stå på dig. Så du kan släppa oron.
 • 3

  livi4

  2 livi4

  Jag fick missfall i v 8 och det började med lite brunt sen kom de ljust blod. Dagen efter det kom de mer och mer och när jag åkte till gyn och dom kollade efter så var de ingenting kvar. Så tycker du borde göra ett vaginalt ultraljud. Hoppas på det bästa!