Destany

2 Destany

3832 visningar

Förlossning på G?? vecka 36

Väntar andra barnet, går i v 36 på torsdag. Sedan i lördags har jag gått runt med starkare "mensvärk" och massa sammandragningar. "Värkarna" kommer oftast samtidigt med SDarna. Dom är inte lika starka som altiva förlossnings värkar men ofta starkare än mensvärk. Med mitt första barn kommer jag inte ihåg hur det var. Han föddes i v36+6. Vattnet gick med honom. Men vad kan detta vara? Förlossningen på G som kan komma igång närsomhelst eller vad?? Proppen har gått i omgångar för 3veckor sedan. Ingen blödning eller vattenavgång och bebis rör sig som den ska! Vad tror ni? Åker till förlossningen imorn om det fortsätter såhär ikväll/inatt för att besvären har gjort att jag knappt sover längre och är helt slut. Så kanske dom ger en spruta (fått det förut) så det slutar och jag får slappna av ett tag till och vila upp mig inför förlossningen.
2 Svar (äldsta svaret först)
  • 1

    Lilla Bus

    5 Lilla Bus

    Fyra veckor för tidigt född är ingen fara för barnet så om det skulle gälla mig skulle jag vänta tills det drog igång en väninna till mig sa att hon gick med sammandragningar och värk i två veckor innan det hände något, det sa hon idag. Så det kommer när det vill det!

  • Jag var till förlossningen igår natt. Var öppen ca 2cm och tappen var förkortad. Dom ville inte bromsa med bricanyl iallafall utan ville bebis komma fick bebis göra det. Det har än så länge inte blivit mindre SD och värk men inte mer heller. Så undrar hur länge det är kvar :) födde som sagt första barnet i v 36+6.