Babalo

5 Babalo

2225 visningar

"Hormonrand" EFTER graviditet?! Hjälp!!!

I början av min sista graviditet hade jag en "hormonrand" på magen men den försvann sedan några månader in i graviditeten. Nu- 3,5 månad EFTER förlossningen- så upptäcker jag att jag har en lång hormonrand över hela magen!!! Den måste ha kommit nu, idag!!! Jag ger ersättning till viss del så jag helammar inte. Har inte fått tillbaka mensen. Hade en liten blödning för ett par månader sedan och trodde att mensen var på g men icke. Började med mini-piller för 5 veckor sedan. Kan det vara en biverkning av dom??? Eller finns det andra anledningar till att man kan få den där hormonranden förutom graviditet?! Har någon varit med om det här någon gång? Kan hormonranden komma tillbaka så här???
2 Svar (äldsta svaret först)
  • 1

    Leolah

    5 Leolah

    Jag har hört att man kan få den ändå om man har hög produktion av melanin?! Vet inte hur sant det är eller var eller varför?! Men du får väl köpa dig ett gravtest? :)
  • Har hållit koll på din fråga eftersom jag också undrar.min dök upp nån månad efter fl och sitter ännu kvar, om än svagare. Sonen är 16 månader...