saraarkbark

5 saraarkbark

1208 visningar

Dopspresent?

Min brors barn (mitt gudbarn) ska døpas nu i april, men vet inte jag ska køpa! Dom har egentligen allt! Men jag vill ge dom værldens bæsta present :D Mamman vill ha pengar, men det blir det inte :) Funderar på en videokamera, det fick vi nær vilda døptes och den blev vi superglad før! Men ni får gææærna komma med tips om vad man kan køpa! Men inte silver eller typ påslakan ;)

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Sofiiia

  2 Sofiiia

  En mer annorlunda present som jag tror inte så många tänker på är du kan öppna ett resekonto till barnet. För det är kanske inte det man som förälder tänker på just då. Men sen när barnet blir 18-20 år så kan det vara kul. Då den kan välja vart den vill åka. Och även andra i familjen och kanske den själv när den kommer i ålder kan vara med och spara där.

  En kul grej skulle jag tycka men alla är ju olika :)
   

 • 2

  Kimmie

  3 Kimmie

  Kolla in lite på rofa.se! De har lite allt möjligt i olika kategorier, bl.a. Presenter till dop. Något där kanske passar :-)
 • Min son fick ett jätte fin tavla av sin mormor och morfar i doppresent.. Det var en jätte duktig tjej som skissade av honom ifrån en bild.. Den var verkligen jätte fin och den kommer han ha hela livet!! De är ett tips!!
 • 4

  Leolah

  5 Leolah

  http://shop.isa.nu/p/posters/familj/alskade-lillfis.html min dotter fick denna tavlan (det står hennes namn istället för lillfis) o jag älskar den...
 • 5

  maddan

  5 maddan

  Tjej/kille? Om tjej tycker jag man kan köpa ett smyckesskrin. Annars gipsavtryck för hand och fot. En stor fin nalle.