anna1990

5 anna1990

1613 visningar

Virusprickar

Vi var på vc igår då våra son på 19 månader haft feber & blivit ledsen så fort han ätit/druckit något. Vi fick svar att han hade en kraftig förkylning & virusprickar som gjorde att han inte ville äta/dricka. Någon som vet hur länge dom kan ha virusprickar? Börjar bli lite nojig med att han inte får i sig tillräckligt med vätska. Då han knappt fått i sig 1 dl totalt idag ens.. igår fick han i sig betydligt mer. Han är ju pigg o glad annars förutom att munnen gör ont, kan inte använda nappen heller pga att de gör ont..
4 Svar (äldsta svaret först)
  • 1

    Lilla Bus

    5 Lilla Bus

    Prata med barnavårdcentralen, kanske du får åka i till sjukan för dropp om det sitter i munnen det skulle jag ha gjort. Lycka till / Lilla Bus

  • Det låter mer som höstblåsor tycker jag. Är det vara i munnen kan det vara afte också. Men oavsett varför det gör ont i munnen är glass, yoghurt etc bra. Riktigt kall dryck är också bra. Det kalla lindrar och det är lätt att äta fastän man har ont. Det värsta brukar vara över på några dagar.
  • Isglass?:) smoothie?:) frys in smoothie till glass oxå ge sådant som är kallt!:) brukar ju både behöva o lindra lite:)