SK_Lopez

5 SK_Lopez

5101 visningar

Bröstpump, vad rekommenderar ni? vecka 40

Jag hade möjligtvis tänkt hyra en från sjukhuset men förstår att det kan vara svårt att få och även endast gäller en kortare period. Jag tycker de elektriska pumparna verkar fantastiska, har sett en vän använda en. Dock allt för dyra om man nu kanske bra använder den ibland. Vad har ni för tips? Finns flera olika märken med olika material. Viktigt att det känns bra och är enkel att använda. Pris är inte det viktigtaste. Den jag kikar på nu är Avent 439kr på Jollyroom. Någon som använt eller använder den? Tack för mycket välbehövda svar :)
5 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag använder en manuell philips avent och är jättenöjd med den. Jag har iofs inte provat någon annan, så jag kan inte jämföra, men den har i alla fall uppfyllt alla mina krav med bravur :)
 • 2

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  Jag har en medela, inte den dyraste utan den i medelklassen, vet inte riktigt vad den kostar, jag köpte den begagnad :)
  Tycker den är superbra. Köpte en handpump först, men det var så otroligt segt, kom lite mjölk å man blir ju rätt trött i händerna ganska fort. Så jag tycker det är värt att ha en elektrisk pump hemma. Spec när barnet kanske börjar hoppa över måltider och det känns som att man ska sprängas, då är det skönt att få pumpa ur, eller om man ska bort eller vad det nu är :)

 • 3

  Soetnos

  7 Soetnos

  Jag har medela mini electric och den funkar jätte bra.. Handpump har jag en avent men tycker den är svår och får så jäkla ont i händerna av den! Jag köpte min begagnad då jag fick med flaska osv från bb när jag lånade deras pump.. För dom återanvänder inte flaskorna! Annars är det ju bara att koka :)
 • 4

  jessica03

  5 jessica03

  Jag har en manuell Philips avent och är helnöjd! Den är gjord mestadels i hårdplast och allt är bara att slänga ner i en kastrull och koka :) Har ju inte provat någon annan men denna uppfyller mina behov och är lätt att använda och smidig att ha med sig. Visst kan det vara lite små jobbigt att sitta och pumpa förhand. Men eftersom jag oftast bara pumpar ut någon enstaka gång om dagen för att alltid ha lite "reserv" mjölk i kylen så funkar den prima :) Gav 499 kr för den hos babyproffsen.
 • 5

  ana-s

  5 ana-s

  Jag har en medela harmony som jag köpte på apoteket. Det är en manuell handpump, men den är jättebra! Kan verkligen rekommendera den! Enkel att använda, går fort att pumpa, lätt att rengöra, super helt enkelt!  När jag köpte på apoteket så följde flaska med, och dinapp.Det är en speciell dinapp som gör att barnet måste jobba lite för att få ut jölken, precis som när det suger på bröstet, så att  man ska kunna växla mellan bröst och flaska utan problem. Har funkat jättebra för oss. 

  Beställde från apotelets hemsida, fick det i postlådan dagen efter, hur smidigt som helst!