madde70

5 madde70

2359 visningar

avslag?

Hejsan!Nu är det sex dagar sen jag födde min prins:)Jag har blött normalt tror jag dom här dagarna(minns ju inte hur det varit med dom andra)Nu är frågan:Imorse när jag gick på toa så kom det(ÄCKELVARNING)en stor bit(stor kotlett)levrat blod.Trodde nästan att det var en moderkaka till;)Visst jag har haft lite levrat blod från och till efter förlossningen men inte en sådan stor:(Har inte ont,ingen feber,blöder som jag gjorde innan grejen kom ut..Behöver man ringa in till bb tro??Orkar ju inte åka in:(Jag är ju sådan att så länge det kan vara fel på mig själv så orkar jag inte ta tag i det.Var annat när River låg där inne.oj oj oj så oroliga jag var för allt som kunde skada honom..Skall till bvc sen kan ju höra med henne.Eller han ni något svar på frågan ,eller varit med om det själv??

Kram

2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  stinaa

  2 stinaa

  det är avslag. mellan 6-8 veckor efter förlossning kan man ha rätt kraftiga avslag. finns de som har mindre avslag även efter den tiden...  det är levrat blod som som kommer i omgångar.. inget onormalt alls...

 • 2

  Maddox

  4 Maddox

  Jag hade oxå stora blodklumpar som kom ut och jag var nära att böla varje gång ;) min moderkaka gick nämligen sönder, men allt kom ändå ut när de tryckte på min mage, jag blev ändå rädd för de där klumparna för jag trodde det var delar av moderkakan(vilket det inte alls var).
  För säkerhetsskull kan du ju ändå fråga vid bvc :)