mammajosse

2 mammajosse

1787 visningar

bristningar?

som jag skrev i en fråga för 1-2 veckor sen så misstänker jag att jag är gravid och för 3 dagar  sen så upptäkte jag 2 sträck på ena bröstet som min mamma säger är bristningar och det är det oxå + att min pojkvän kan knappt röra dom utan att jag gnäller att det gör ont, får kramp liknande hugg i magen som jag skrev sist men denna gången går det inte ifrån navlen o neråt denna gången går det ifrån under brösten och ner, gått upp 3 KG sen sist jag skrev och allt jag e sugen på e kakor och godis och choklad och oboy. har oxå märkt att bröst vårtorna har blivit anorlunda på sista tiden typ lite mörkare och större och mina blodådror i brösten syns mer nu. magen e svullen och ganska stor, även på morgonen men inte lika stor som på kvällen och har börjat se synligare blodådror på sidan av magen. jag har inga pengar att köpa ett Gravtest och min BM vill inte göra ett för hon tycker att jag e dum efter som jag går på p-spruta men det är ju inte hundra % säkert och jag och min pojkvän har varit tsm i 13 månader och har aldrig använt komdom under dom 13 månaderna. e lite rädd oxå för om jag skulle vara gravid så vill killen att jag ska göra abort men det vill inte jag med tanke på att jag gjorde abort för 3 år sen och jag har inte kommit över det än, ville igentligen inte göra abort men tänkte på skolan då men nu kan man ju plugga hemmifrån. behöver råd och hjälp.

 

PS min pojkvän har hotat att slå mig ibland övet telefon och vi bråkar dagligen ibland 1-2 timmar och ibland 6-7 timmar och ibland hela dagen och när klockan e 3-4 på morgonen och jag inte har sovit något alls så löser det sig oftast men problemet e att jag ska upp kl 6 och åka till skolan och skolan börjar gå dåligt på grund av detta. kan bara tänka mig hur han kommer vara om jag nu e gravid. behöver hjälp och råd:( Jätte tacksam om ni ger mig råd, bli gärna vän för det behöver jag just nu har inga vänner just nu på grund av min pojkvän:(

14 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  jassi

  5 jassi

  1 låna penag till ett test

  2 lämna han

 • Håller med Jassi!!!

  Du ska absolut inte ha någon som behandlar dig så illa! Om du nu är gravid och han gör dig illa för det! Då anser jag att det är en kille som ska leva själv! Det finns ju alltid risk med preventinmedel! Det är ju aldrig helt 100! Förutom kondom då(om den är hel) Så borde han veta att det är inte bara du som ska tänka på att skydda dig, utan det ansvaret bär också han!

  Om han slår dig eller beter sig illa mot dig, förtjänar han inte dig ALLS! det finns mycket bättre killar där ute, som vill behandla dig precis som du ska bli behandlad! Och det är inte som din nuvarande kille behandlar dig!

  lycka till! kramar

 • För det första måste du fråga dig varför du vill vara med din pojkvän om ni bråkar så mycket och han hotar att slå dig??? Är det för att du vill ha just honom eller för att du vill ha någon? I min värld är inte det kärlek och jag tror du skulle må mycket bättre utan honom. Det skulle dessutom ge dig chansen att hitta någon som du förtjänar och som behandlar dig bra. Lämna honom är mitt råd. Min sambo älskar mig och hyllar mig. Han stöttar mig och är min bästa vän. För det andra så kan inte din bm neka dig ett grav.test om du känner dig orolig. Det skulle ju kunna handla om något annat också och då måste man utesluta graviditet och gå vidare med andra undersökningar. Bli inte rädd - jag menar inte att det kan vara något farligt. Men det är så man gör inom vården - man utesluter saker och tar tester tills man vet om det är något och i så fall vad. Och som du säger - sprutor är inte 100%. Gå tillbaka till din bm och stå på dig! Det är din rättighet! Vad gäller abort eller inte så ska du inte tvingas till något mot din vilja. Skulle det visa sig att du är gravid så tycker jag att du ska ta ett långt samtal med din bm och kanske någon kurator för att klura ut hur du ska gå vidare. Det finns en massa hjälp att få, och strunta helt i vad din s.k. pojkvän säger. Det är olagligt att hota med våld och det skulle han behöva få veta! Hoppas allt löser sig för dig! Och kom ihåg att du är för värdefull för att vara med en idiot! Kram!
 • 4

  NPeters

  3 NPeters

  De ska inte kunna neka dig till ett test bara för att du har p-spruta, dock så tror jag inte att du är gravid då risken är så pass låg med spruta. Du kan dessvärre reagera på hormonerna i sprutan så du verkar gravid. Dessutom, lämna din kille skulle jag säga, om min kille behandlade mig på det viset hade jag inte tvekat en sekund.

 • 5

  anirac1

  5 anirac1

  Tycker verkligen du ska tänka igenom hur du vill fortsätta ditt liv med killen. Han låter i mina öron väldigt osund för dej. Agn test så försök så fort som möjligt att fixa ett gravtest för din egen skull. Om inte annat byt BM ett test borde du få för som sagt inget preventivmedel är 100% även om risken är "minimal" så är det många som blivit gravida trots skydd!

 • 6

  Hannis

  5 Hannis

  För det första skulle jag bara säga dig att LÄMNA DENNA SKITSTÖVEL!

  Han har ju inte rätt att hota dig!

  Sen tycker jag att du ska berätta din situation för barnmorskan & är inte hon villig att ta ett test så får du fråga din mamma. Samtidigt så förstår jag inte hur en barnmorska kan neka dig hjälp,

  Lycka till

  Kramar

   

 • 7

  Smuurfan

  5 Smuurfan

  Lämna honom!
  Han kommer aldrig att förändra sig och bli den du vill oavsett vad han än säger när ni blir "sams".
  Kan inte ens förstå att du skulle vilja behålla ett barn med någon som uppenbarligen behandlar dig fruktansvärt dåligt!

  Gör ett gravtest och fundera sen på hur du ska gå vidare.
  Kräv ett av BM, gå på öppet hus och gör ett då?

  Jag har själv min son med en man som misshandlat mig psykiskt och fysiskt, vi är självklart inte tillsammans längre men de är ett helvete att ha barn med honom!
  Jämt är det bråk om när han ska passa honom..
  Sådana män ska inte bli pappor, iaf inte förens de ändrat sitt beteende!

 • 8

  Daisydoll

  2 Daisydoll

  Söta fina mammajosse, Du måste tänka på dig själv i första hand! Om din kille hotar med att slå dig så är det mycket som säger att han faktiskt kommer att göra det också. Kanske inte idag, kanske inte imorgon, men vad händer om en månad? Det är ett vanligt fenomen att en kille som misshandlar först ser till att tjejen förlorar alla sina vänner, då är det senare lättare för honom att knäcka henne... Dumpa honom nu! Vänd dej till en kvinnojour om du behöver stöd, de hjälper. För det andra måste du se till att få göra ett test, kolla med bm igen eller försök låna pengar från nån släkting. Om du är gravid måste du ju få reda på det. Och Oavsett om du är gravid eller inte - lämna din kille! Alla förtjänar en partner som är snäll och som inte hotar med vare sig det ena eller andra!
 • 9

  _anni_

  4 _anni_

  Säger som dom andra- lämna honom!!! och det är NU!

  Men grav test kan du köpa för mindre än 100kr! då får vi hoppas att du inte är gravid eftersom ett barn kostar mycket mer än så =(

  En BM kan väl inte neka att ta ett gravtest? Gå dit igen och säg till!

  Lycka till!

 • 10

  Mwceeo

  0 Mwceeo (gäst)

  oral ivermectin cost - ivermectin 5ml ivermectin pills human
 • 11

  Viirpb

  0 Viirpb (gäst)

  ivermectin ireland - ivermectin for humans walmart stromectol online canada
 • 12

  Kvzvix

  0 Kvzvix (gäst)

  how much does ivermectin cost - purchase stromectol stromectol buy
 • 13

  Ofcsdh

  0 Ofcsdh (gäst)

  plavix generic brand - clopidogrel 5mg clopidogrel 150 mg
 • 14

  Kqnopy

  0 Kqnopy (gäst)

  muse ed - best ed pills non prescription united states which ed pill is most effective