När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 390 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Grupper och forum

Grupper » Gravid... » Träningskläder för gravi...

Träningskläder för gravid

5 månader sedanSvaraCiteraRapportera 324

Hej Tjejer, 

 

Vi hoppas att vi kommer med bra nyheter som kommer att göra ert liv lite enklare..

 

Vi är tre tjejer från Sverige som lanserat en Kickstarter kampanj och är i behov av lite kvinnlig kraft för att få den här bebisen att växa. 

 

För två år sedan såg vi ett växande behov för träningskläder anpassade för den gravida kroppen. Vi tänkte att amning i vanliga sportbehåar, tights som visar urinläckage  och obekvämlighet för magen inte var trevligt överhuvudtaget.

Så vi lanserade Active by Sweden, funktionella träningskläder anpassade för den gravida kvinnan och feedbacken har vart helt otrolig.

 

Kvinnor över hela världen har kontaktat oss för att få köpa våra plagg och nu behöver vi alla hjälp vi kan få för att kunna ge support till alla kvinnor som vill kunna träna bekvämt under sin graviditet. 

 

Vår kollektion innefattar bla. stöttande träningstights med grenskydd för synlig urinläckage, en amningsbehå med fickor för amningsinlägg, en långärmad tröja med plats för en växande mage.

 

Om ni kan hjälpa till att sprida vår existens eller om du vill köpa vår nya kollektion som kommer att bli producerad genom en kickstarter kampanj så skulle det betyda massor! Vi fraktar över hela världen till dem som köper för 40% rabatt via vår Kickstarter kampanj.

 

Du kan följa oss på Instagram www.instagram.com/activebysweden 

Och se vår Kickstarter kampanj här: https://www.kickstarter.com/projects/1924537270/sportswear-for-pregnant-women?ref=city&ref=discovery

Hemsidan hittar du här: www.activebysweden.se 

 

Vill du ha kontakt så maila oss vänligen på: beatrice.dahlstrom@activebysweden.se

 

Må gott! :)

 

Mvh

Beatrice Dahlström

Grundare av Active by Sweden

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne