Foglossning???

Igår var det underbart väder och jag och sambon skulle gå ut och gå. Men jag kommer bara kanske 20 steg utanför tomten så får jag så ont att jag måste stanna kan inte ta ett enda steg för det gör såå ont! Frågan är vad det är, det gör ont vid blygbenet och i underlivet ja där bebis ska ut..... Det känns som knivar som kör runt där inne, detta är mitt 3e men har aldrig upplevt den typ av smärta av att gå. Finns det någon som vet om det är foglossning eller vad det kan vara, ska inte till bm förrens nästa torsdag.
5 år sedan ´

Sv: Foglossning???

Hej! Ja jag hade oxå fruktansvärt ont i just blygdbenet när jag väntade min pojke han va en stor krabat o känner av det denna gången oxå.. köp ett foglossningsbälte jag köpte mitt på rehaboteket.se tror jag gav 500-600:- men bästa investeringen ever! O Btw om du har foglossning så tala om det för bm så det antecknas i journalen.. för jag fick nämligen veta att vissa försäkringsbolag där du har din gravid försäkring ersätter foglossning folksams gravid försäkring ersätter så du får 2000 kronor för foglossning:) bara ett tips:) men för den man betalar då inte gratisförsäkringen;)
Älskade pojkar: Dylan född v 34+0 den 30/12-2009 Elvis född v 41+1 den 3/2-2016 Elliott född v 39+0 den 1/6-2017 Theodore född v 36+3 den 13/6-2018 Mamma älskar er så mycket!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne