Bim dec 2017

Här kan vi följas åt alla med bim i dec 2017. Hur mår ni? Känner ni nåt? Är det första försölet? Har ni barn sen innan? Själv mår jag lite si så där. Jag börjar känna mig trött, gasig och senaste två nätterna har jag känt molande värk både i mage och i rygg. Som sitter i än. Söööötsuuugen som bara den! Har två barn sen innan. Bim 4-5 dec.
6 år sedan ´

Sv: Bim dec 2017

Puffar!! Ingen med bim i dec?
6 år sedan ´

.

bim 20dec har 4 barn innan:) lycka till!

6 år sedan ´

Sv: Bim dec 2017

BIM på tisdag, har ivrig som jag är såklart börjat testa redan idag haha... O Jag är förvirrad. Ett babyplan testa tidigt visar ett svagt streck, men de syns, 2 olika sorter av apotekets egna vanliga test visar svagt streck, clearblue plus visar negativt, clearblue digital visar ej gravid. Bör bli bim-6 idag ju så de är såklart väldigt tidigt men jag ville ju veeeeta. De kommer vara mitt 3e barn o min mans första barn. Detta är vårat 2a försök :)

Bebisnr 3 in progress :D  

6 år sedan ´

Sv: Bim dec 2017

Jag och min kille försöker, mår illa, ont i ''tjejmagen'', brösten smärtar och e mörka, hade min senaste mens för 30 dagar sen och negativt gravtest idag... börjar bli lite fundersam.... 

 

6 år sedan ´

Sv: Bim dec 2017

Bim 23 december. Blir mitt femte barn och min mans tredje, om det blir. Är ganska säker på att jag är gravid, men det är för tidigt att testa än. Om bara tiden kunde gå lite fortare. Ett par dagar till bara så kan jag börja testa sen. Vi har tre missfall på rad de senaste två åren så jag vågar inte lita på att det blir en bebis förrän den är färdigbakad och klar tror jag.
6 år sedan ´

Bim dec 2017

Plussade imorse efter att jag tänkte efter i helgen att jag borde haft min mens typ nu. Har inte riktigt fattat att det är sant och det väcker en massa lyckokänslor samtidigt oro. Hade sent missfall v14/15 för snart 3år sedan efter att jag blev gravid med spiral. Blir vårt 3e barn o en sladdis. Äldsta är född okt04 o den yngsta dec 09. Svårt att hålla hemligt för släkten i dessa juletider. Men det är bara att andas o ta en dag i taget.

Mamma till 2 pojkar, en tonåring o en åttaåring och nu så längtar vi efter lillebror/lillasyster.
6 år sedan ´

Sv: Bim dec 2017

Har bim den 31 dec! Tanken var att börja försöka bli gravida i mitten på nästa år men planerna blev lite ändrade ;-) Har 2 barn redan. Fick en liten miniblödning idag på äl+3 men om det är en nidis eller en äl- blödning återstår att se (har aldrig haft blödning förutom mens innan så det är rätt spännande nu!) Har dessutom pcos så att bli gravid på första försöket efter en spontan körleksnatt skulle ju vara drömmen ;) Har plussat tydligt på kvällsurin på äl+10 innan, så jag vågar mig nog på ett test på morgonurin på äl+8 denna gång - vilket är typ på julafton :-)

Mamma till Arvid som föddes 26/5-14 och Ebbe som föddes 14/1-16 <3
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne