admin
7 admin

Officiell introduktionstråd för Junimammor 2018

Välkommen till gruppen Junimammor 2018.

Detta är den officiella introduktionstråden där du som medlem kan, om du vill, skriva och presentera dig själv.

image

image

6 år sedan ´

Bara jag? :)

Verkar vara ensam i denna grupp än så länge. Hoppas någon kommer hit snart :)

6 år sedan ´

Jag med!

... och nu ansluter jag efter att plussat i veckan. Spännande! Mitt andra barn då sonen endast är 10 månader. Inte planerat men önskat och efterlängtat.

6 år sedan ´

HEj

är vad handlar denna om? att man ska bli mamma i jni 2018? 

6 år sedan ´

ojdå

haha nu förstod jag haha! 
är ny på sidan!

6 år sedan ´

Sv: Officiell introduktionstråd för Junimammor 2018

Väntar barn nr 2. Vår dotter blir 2 i december så 2.5 när lillasyster eller lillebror kommer :) jag sa till maken att om det inte blir en bebis till sommaren så är det ett tecken på att dottern inte ska ha ett syskon. Ett mystillfälle och ett syskon väntas haha ;) jag pluggar så därför vill jag ha till sommaren jag kan gå klart år 2 och sen bara ha sista året kvar.
6 år sedan ´

Sv: Officiell introduktionstråd för Junimammor 2018

Hej! Jag har under året haft en känsla av att jag skulle bli gravid i oktober och utan att ha försökt blev det så x'D har känt mig gravid men tänkt att jag bara inbillade mig men så i lördags plussade jag :) är i v 4+5.

Detta blir vårt andra barn^^ dottern är ett och ett halvt

6 år sedan ´

What?!?!

Kul Hej alla! Har i 1,5 år försökt att bli gravid utan framgång. ☹️ Sökte hjälp efter 6 mån (då jag är 37 år) och vi blev erbjudna ivf. Det var innan sommaren. I augusti fick jag besked om att det är 8 mån väntetid

6 år sedan ´

Sv: Officiell introduktionstråd för Junimammor 2018

Fy så låg tid :( tråkigt att höra... hoppas verkligen ni får en liten bebbe snart. Borde ju vara er tur snart då i bebislotteriet :) tappa inte hoppet. Plötsligt händer det!

6 år sedan ´

Håller tummarna

Oj, tror merparten av mitt inlägg inte kom med. Saken är den att jag hade äl 4/10, o vi fick till det två gånger, sen reste vi på några dagars semester i polen. I 1,5 år har jag gått o tänkt om det är just denna månaden det händer... skippat kaffe o alkohol etc, men det slutade alltid med mens, SÅ for once sket jag i allt det. Jag drack öl i polen och vin o hela fadderullan!!! Inget konstigt, förutom en ihållande huvudvärk under hela semestern. Så i lördags var mensen 1 dag försenad(den brukar vara det), hade ett sånt litet test hemma jag tagit med från jobbet. Gjorde det och va?!?! TVÅ STRECK!!! Helt oförväntat!!!! Så nu idag fredag är jag i v 5+0!!! O håller tummarna så jag tror jag dööööör!!! Vill att det ska gå!!

6 år sedan ´

Sv: Officiell introduktionstråd för Junimammor 2018

vad kul att det äntligen gick :) det kommer nog gå bra!^^

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne