wanks
3 wanks

bebis imorgon!

Beräknad till den 8 juni. Men imon sätts jag igång pga dåligt flöde och tillväxthemmad bebis. Just nu har slemproppen gått och förvärkar som är oregelbundna sedan kl 12.00 då jag fick hinnesvepning. Hoppas på att det kommer igång av sig själv. Annars igångsättning kl 07.40 imon. Så nervöst.
9 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Skumt, mitt svar på detta verkar försvunnit. Hoppas allt gått bra för er Wanks, så spännande! 

9 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Åh vad spännande! Lycka till :-)

Agnes -2013 och Oliver -2015, det bästa som hänt oss <3
wanks
3 wanks
9 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Tack! Det gick väldigt fort. Fick en hinnesvepning i tors när jag var inne. (var då öppen 1,5cm och nästan helt utplånad). Vi bokade tid till fredag kl 07.40 och vi blev intagna 09.45. Då är jag öppen 3 cm och har lite förvärkar med 10 min mellanrum. 10.15 sticker de hål på hinnorna och flyttar mig till förlossningsrummet. Nu går allt väldigt fort. 10.45 är jag öppen nästan 5 cm men har fortf långt emellan mina extremt onda värkar. Ca 7 minuter. 11.20 känner jag en tendens att vilja lrysta men tror inte att det är dags jag kräks under värken men sen går det 5 min tills nästa värk och bm kommer in. Hon tror att det är dags. Jag tror fortf inte det och står fortf upp när jag helt plötsligt får en krystvärk. Och säger/ropar. Åneeej nu kommer hon. Hon kommer nu! De slänger mig i sängen och bm försöker hålla emot men krystvärken var så kraftig och ut i en ända krystvärk kom elicia på 2110g och 46 cm lång. 22 maj kl 11.36. 50 min från etablerad värk! Vilken tur att vi var inne för bokad tid. Annars hade vi fött hemma. Och vilken tur att bm. Lyssnade på sin egen instinkt trots att jag sa minuten tidigare att jag inte trodde att det var dags. (helt opåvärkad precis innan krystvärken).
9 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Oj vilken dramatik! Stort grattis till er, hoppas ni mår bra och får vila ordentligt nu!

Jibe
3 Jibe
9 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Stort grattis wanks!! Så underbart!!! Själv har jag fått tid för snitt imorgon, är då i vecka 36+4 och såå nervös och förväntansfull!
minna
5 minna
9 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Stort grattis till er lilla flicka!!! Här väntas det fortfarande, v 40+1...

JoNull
2 JoNull
9 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Stort grattis! Hoppas ni mår bra allihop! ☺

Vår lille spjuver vägrar att fixera sig (36+1 idag) så har blivit inbokade för ett vändningsförsök nästa måndag. Övernervös när man läser alla skräckhistorier om just detta.. men det skall väl gå bra hoppas jag☺. Någon här som har erfarenhet av en vändning som kan berätta mer verklighetsbaserat hur ni upplevde det?

JennyM
2 JennyM
9 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Stort grattis till er! Jag går bara och väntar på mitt planerade snitt som blir om några veckor. 

8 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Stort grattis till bebisen!

8 år sedan ´

Sv: bebis imorgon!

Hur har det gått för dig jibe?

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne